Tgrt Haber
17 Şubat 2017 13:24

Fuat Uğur: Emekçi dostuyum diyen CHP 25 yıllık gazeteciyi kovdurmuş

Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) 25 yıllık Edirne Büro Şefi Lütfü Karakaş’ın, CHP’li vekiller tarafından bizzat Aydın Doğan aranarak işinden kovdurulması, Medya Kritik’te masaya yatırıldı. Olayı ortaya çıkaran Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bir emekçiyi işinden eden CHP’lilerin, İrfan Değirmenci için yas tutmaları ne kadar samimi?” diye sordu.

Fuat Uğur: Emekçi dostuyum diyen CHP 25 yıllık gazeteciyi kovdurmuş
fuat uğur,medya kritik,cem küçük,

25 yıllık gazeteci Lütfü Karakaş’ın, CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın FETÖ’nün Edirne imamı ile zaman zaman görüştüğünü ortaya çıkardığı için hedef seçildiğini belirten Uğur, şu bilgileri verdi:

Belediye Başkanı Gürkan’ın girişimiyle CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve CHP’li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü aracılığı ile Aydın Doğan’a ulaşmışlar. Sonunda Aydın Doğan’ın emriyle 25 yıllık emekçi gazeteci işinden atılmış. İşte CHP zihniyeti bu. Emekçiye yakın görünüp emekçiyi işten attıran zihniyet bunlar. CHP’lilerin şimdi İrfan Değirmenci için yas tutmaları ne kadar samimi olabilir ki?

Gazeteci Yazar Cem Küçük ise, “Şair Sabahattin Ali’yi katledenler CHP’liler, Nazım Hikmet’i hapse atanlar da CHP’liler” dedi. FETÖ’cülerin CHP’yi ele geçirdiğini belirten Küçük, “Bunların zihniyeti bu. Bunlar yarın iktidara gelirse, ‘ki gelmeleri imkansız ama’ gazeteleri toptan kapatırlar. Binlerce insanı içeri atarlar, 50 – 100 bin kişiyi idam ettirirler” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...