Tgrt Haber
21 Mart 2018 18:35

Hürriyet, Kanal D Kime Satıldı? Yeni Sahibi Kim oldu? | Doğan Medya son dakika haberleri

Son dakika haberleri....Hürriyet ve Kanal D kime satıldı, yeni sahibi kim? Doğan Medya Grubu satılır satılmaz Doğan Medya Şirketleri hangileri diye sorgulamalar başladı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan Doğan Medya Grubu'nu Demirören'e sattı. Peki Aydın Doğan'ın şirketleri hangileri, Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Doğan Medya neden satıldı?

Hürriyet, Kanal D Kime Satıldı? Yeni Sahibi Kim oldu? | Doğan Medya son dakika haberleri
doğan medya,doğan medya son dakika haberleri,kanal d kime satıldı,aydın doğan,hürriyet

Son dakika haberleri....Hürriyet ve Kanal D Kime satıldı, yeni sahibi kim? Doğan Medya Grubu satılır satılmaz Doğan Medya Şirketleri hangileri diye sorgulamalar başladı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan Doğan Medya Grubu'nu Demirören'e sattı. Peki Aydın Doğan'ın şirketleri hangileri, Doğan Medya Şirketleri Hangileri? Doğan Medya neden satıldı? 

Doğan Medya Grubu bünyesinde yer alan kuruluşların tamamı şu şekildedir: Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama (DPP)

Yıldırım Demirören ile Aydın Doğan'ın avukatlarıyla birlikte katıldıkları son toplantıdan anlaşma çıktı. Anlaşmaya göre, Hürriyet, Posta ve Fanatik gazeteleri ile CNN Türk ve Kanal D televizyonları, Doğan Burda dergi grubu ile Türkiye'nin en yaygın gazete dağıtım ayı YAYSAT'ın da satış paketinin içinde olduğu öğrenildi.

DOĞAN MEDYA SATILDI
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011’de Milliyet ve Vatan’ı sattığı Erdoğan Demirören’le Doğan Medya Grubu’nun satışı konusunda anlaştı. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar.

DOĞAN MEDYADA İLK AYRILACAK İSİMLER KİM?

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışı kesinleşti. Böylelikle başta Hürriyet olmak üzere Kanal D, CNN Türk, tv2, Dream TV, Dream Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Hürriyet Daily News, TME, Doğan Burda Dergi, Doğan Egmont, Doğan Kitap, Dergi Pazarlama ve Planlama gibi pek çok kuruluş satılmış oldu.

Bu satışa en çok üzülenlerin ise  İsmail Saymaz, Şirin Payzın, Kanat Atkaya, Melis Alphan gibi bazı isimler olduğu iddia ediliyor. Bu isimler, Doğan'ın parasıyla, doğru düzgün iktidar/siyaset eleştirisi yapmak yerine bel altı oyunlarına başvurarak kötü bir muhalefeti tercih eden isimlerdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...