Tgrt Haber
14 Haziran 2017 15:14

Üniversitelerde PKK destekçileri neden hala atılmıyor?

Fuat Uğur ve Cem Küçük, "PKK'ya yönelik operasyonlar durdurulsun" talebiyle hazırlanan "barış bildirisi"ne imza atan akademisyenler Medya Kritik'te konuşuldu.

Üniversitelerde PKK destekçileri neden hala atılmıyor?
cem küçük,medya kritik,

PKK'ya yönelik operasyonların durdurulması için imza atan akademisyenler hakkında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük, ''PKK  denilen bu soysuz çetesi için barış bildirilerine imza atan sözde Türk aydınları kırmızı fularlı kız için başta Cüneyt Özdemir gibiler bu teröriste övgüler dizdi. Şehit Aybüke Öğretmen için bir yazı bile yazmadılar. Medyalarında, gazetelerinde, TV'lerinde şehit Aybüke Öğretmen için bir satır var mı? Terörist öldü diye üzülüyorlar. PKK bildirisine imza atıp ve atılanlar vardı. Orada bana göre YÖK çok net davranmadı. PKK bildirisine destek verenlere de hukukken gününü göstereceksin. PKK bildirisine destek olanların bir kısmı atıldı, bir kısmı da atılmadı. Hala dekan olanlar var. YÖK'e sesleniyorum. 5 bin kişi mi imza attı hepsini at. Bırak üniversiteler PKK yuvasından temizlensin. Bak FETÖ'yü devletten 50 bin, 100 bin kişi atıldı. Bir şey oluyor mu? Tam tersi devlet daha iyi işliyor'' dedi.

YÖK'ün FETÖ'nün oyuncağı haline geldiğini belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''YÖK bu tür belirsizliklerin ve bu tür sakatlıkların bilhassa olduğu gibi kalmasını istiyor. Kalsın ki Türkiye'de bu tür problemler konuşulsun. Fatura nasıl olursa 'Hükümet'e ve Erdoğan'a çıkacaktır' diyor. YÖK'ün taktiği bu tipik FETÖ taktiği'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...