Tgrt Haber
04 Şubat 2018 13:07

MHP'li Adan: Türkiye bugün son 300 yılın en güçlü devleti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Dünyanın her tarafında bu memleketin, bu milletin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine silah sıkan alçak terör örgütü mensupları hesap verecektir. Hiç endişe etmeyiniz. Türkiye, bugün son 300 yılın en güçlü devleti, en büyük milli birlik ve beraberliği içindedir." dedi.

MHP'li Adan: Türkiye bugün son 300 yılın en güçlü devleti
mhp,,adan,

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Celal Adan, partisinin İstanbul İl Kadın Kolları teşkilatı tarafından  Bayrampaşa'da bir otelde düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Burada teşkilat mensuplarına hitap eden Adan, Amerika'nın Irak ve  Suriye politikalarına değindi. ABD'nin Irak'ta binlerce kadının intihar etmesine  neden olduğunu belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, "20 yıldır Irak'ta  masum Iraklı kadınların kendilerine saldıranlara karşı iffetini korumak adına 35  bin kadın intihar etmiştir. Amerika'nın 'conilerine' karşı intihar etmiştir."  diye konuştu.

Türkiye'nin, sınır güvenliği için terör unsurlarına karşı yürüttüğü  "Zeytin Dalı Harekatı'nın"  ABD'yi rahatsız ettiğini söyleyen Adan, "20 yıldır  oradalar. Afrin'de Türk askerini şehit ediyorlar. Oradan roketatarlar atılıyor.  Bizim insanımızın ölümüne sebebiyet veriliyor. Kilis bombalanıyor. Şimdi bize  diyorlar ki 'Bir an evvel Afrin'den çıkın. Peki, siz 20 yıldır Irak'ta ne  arıyorsunuz? 12 bin kilometre öte taraftan gelip yanı başımızda, 911 kilometre  sınırımızın olduğu Suriye'de, Irak'ta 20 yıldır buralarda insanlara zulmederken,  işkence ederken, parçalanmasına öncülük yaparken, binlerce şehit vermemize neden  olan alçak bir terör örgütü olan PKK'ya Suriye'de 4 binin üzerinde tır silah  neden veriliyor?" ifadelerini kullandı.

ABD'nin bu tutumu karşısında MHP olarak devletin yanında durmayı  tercih ettiklerini vurgulayan Adan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Biz diyoruz ki gelin beraber IŞİD midir? DEAŞ mıdır, onları  temizleyelim. Biz bunları PYD ile temizleyeceğiz diyecek kadar küçülen ve bu  coğrafyaya karşı ihanet eden ABD'ye karşı elbette MHP görevini yerine  getirecektir. Dünden bugüne Türk milletinin menfaati olduğu her yerde dik duran  MHP, elbette PYD'ye 4 binin üzerinde tır dolusu silah verilirken yüreğini,  varlığını bugünkü devlet yönetimine, meşru halkın seçtiği iktidarın yanında, Türk  devletinin yanında alma iradesine öncülük yapmıştır."

"15 TEMMUZ EMPERYALİST GÜÇLERİN EN BÜYÜK OYUNUDUR"

Türkiye'nin emperyalist güçler tarafından şekillendirilmeye  çalışıldığına vurgu yapan Adan şunları söyledi:

"Taşeron katilleriyle ülkemizin geleceğine ipotek koymaya çalışan  emperyalist kuvvetler, her seferinde yeni bir oyunu devreye sokmak için ortaya  çıkmışlardır. Bunların içinde en büyüğü 15 Temmuz'da olmuştur. 15 Temmuz, Türk  milletinin birliğinin bozulması, kardeş kavgasının verilmesi ve Afrin'de  bir  savaş hazırlığı yapılırken, Irak'ta PKK 4 bin tırla silahlandırılırken 15  Temmuz'da Türk devletinin Genelkurmayı basılmış, Milli İstihbarat Teşkilatı  basılmış, karargahlar basılmış, polis-asker karşı karşıya getirilmiş, insanların  üzerine tanklar gönderilmiştir."

"MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'YE 15 TEMMUZ'DA KORUNAK EV ÖNERİSİ"

15 Temmuz darbe girişimi esnasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye  bazı kişilerin korunaklı bir eve gitme teklifinde bulunduğunu anlatan Adan,  şunları kaydetti:

"15 Temmuz'u yapan vatan hainlerine karşı, MHP'nin lideri Bahçeli,  'Biz darbelere karşıyız. Milletimizin birliğinden yanayız. Devletimizin  yanındayız' dediğinde kendisine gelen bazı arkadaşlar, 'Ortalık çok karışık sizi  uygun bir eve götürelim' dediklerinde, Bahçeli, '3 hilalli bayrağın altından daha  güvenilecek bir yer yoktur. Biz  görevimizin başındayız' iradesini ortaya  koymuştur. Birileri kaçarken, göçerken Türk milletinden güç alan, sadece Allah'ın  önünde eğilen, sadece milletimizin önünde eğilen MHP liderinin ortaya koyduğu  irade bütün Türkiye'de sinerji oluşturmuştur."

"TÜRKİYE, BUGÜN SON 300 YILIN EN GÜÇLÜ DEVLETİ, EN BÜYÜK MİLLİ BİRLİK  VE BERABERLİĞİ İÇİNDEDİR."

Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadelede devletiyle birlikte tarihi  bütünlük içinde olduğuna vurgu yapan Adan, "Dünyanın her tarafında bu memleketin,  bu milletin birliğine beraberliğine, kardeşliğine silah sıkan alçak terör örgütü  mensupları hesap verecektir. Hiç endişe etmeyiniz. Türkiye, bugün son 300 yılın  en güçlü devleti, en büyük milli birlik ve beraberliği içindedir." ifadelerini  kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...