Tgrt Haber
21 Ekim 2014 09:58

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi nerede oynanacak?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kritik Fenerbahçe ve Partizan karşılaşmalarını İstanbul'da oynayacaklarını açıkladı.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi nerede oynanacak?
beşiktaş,fenerbahçe,derbi,oynanacak stat,beşiktaş fenerbahçe maçı,

 Fikret Orman, kritik Fenerbahçe ve Partizan karşılaşmalarını İstanbul'da oynayacaklarını belirterek, "Kasım ayı sonundaki maçımızı belki yine Ankara'da oynayabiliriz. Bu konuyu aramızda tartışmalıyız" dedi.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor'a takımla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Sivasspor'u Ankara Osmanlı Stadı'nda ağırlayan ve bu sezon ligdeki ilk iç saha galibiyetini alan siyahbeyazlı takımın, yeniden Olimpiyat'a döneceğini belirten Orman, şöyle konuştu:
"Sıradaki iç saha maçımız Fenerbahçe ile olacak. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Sonra Partizan gelecek İstanbul'a, onunla da Olimpiyat'ta karşılaşacağız. Kasım ayı sonundaki maçımızı belki yine Ankara'da oynayabiliriz. Bunu tartışmamız gerekiyor."Stat konusuna açıklık getiren başkan Orman, "Stadımız için kesin tarihimiz var, en kısa sürede bitecek. Bu stat Beşiktaşlıların parasıyla yapılıyor. Finansman olarak da çok yüklü. Şampiyonluk turumuzu orada atmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...