Tgrt Haber
25 Ekim 2014 15:49

Galatasaray başkanını seçiyor! İşte sonuçlar

Galatasaray Kulübü bugün yapılacak olağanüstü kongrede 98. yönetimini belirliyor. Oy kullanma işlemi bitti, ve sayıma geçildi. İlk beş sandık açıldı, sonuç Duygun Yarsuvat lehine...

Galatasaray başkanını seçiyor! İşte sonuçlar
galatasaray, başkan, alp yalman, duygun yarsuvat, galatasaray seçim canlı

Galatasaray Kulübü bugün yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında 98. dönem yönetimini seçiyor. Toplam 3379 üye oy kullandı, oy sayımı için sandıklar açılıyor. Başkan adaylarının oy kullandığı ilk beş sandıkta Duygun Yarsuvat önde...

 

İlk sandık sonucu: Sarı oy (Alp Yalman): 86 - Kırmızı oy: (Duygun Yarsuvat) 100

 

2. sandık sonucu: Alp Yalman: 108 - Duygun Yarsuvat:121

 

3. sandık sonucu: Alp Yalman: 96 - Duygun Yarsuvat: 156

 

4. sandık sonucu: Alp Yalman: 112 - Duygun Yarsuvat: 115

 

5. sandık sonucu: Alp Yalman: 131 - Duygun Yarsuvat: 119

 

TOPLAM:

ALP YALMAN: 533

DUYGUN YARSUVAT: 611 

 

Alp Yalman’ın listesi

M.Taner Aşkın

A.Nasuhi Sezgin

Işın Çelebi

Levent Nazifoğlu

Mehmet Dedeoğlu

Alper Narman

Aydın Yardım

Abdullah Kavukçu

Dikran Gülmezgil

 

Yedek:

Mehmet Altıoklar

Levent Karadeniz

Can Natan

Erdem Keçeci

Erol Türk

 

Duygun Yarsuvat’ın listesi

Hamdi Yasaman

D.Aydın Özbek

Mehmet İpekdokuyan

Abdurrahim Albayrak

Mehmet Can Topsakal

Cem Kınay

İsmail Sarıkaya

Mete İkiz

Ahmet Tunç Akan

Ebru Köksal

 

Yedek:

Ceyda Gürcan

H.Murat Atay

H.Ural Aküzüm

Ali Yüce

S.Arda Üçer

 

Galatasaray Lisesi’nde oy kullanma işlemi saat 10.00’da başladı ve 15:00'te sona erdi. Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın yarıştığı seçimde toplam 15 sandıkta oy kullanıldı ve ardından sayıma geçildi.

 

* Başkan adayları Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat oylarını 1 no'lu sandıkta kullandılar.

 

Ünlü isimler oy kullandı

 

Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul  toplantısında çok sayıda ünlü isim de oy kullandı.

 

Galatasaray Lisesi'de gerçekleştirilen kongrede, eski Başbakanlardan  Mesut Yılmaz, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih  Terim, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Faruk Süren ve Mehmet Cansun,  şarkıcı Coşkun Sabah, tiyatrocu Rasim Öztekin ile oyuncu Şahan Gökbakar oylarını  verdi.

 

Kongreye eşi Fulya, kızları Merve ve Buse ile gelen Fatih Terim, oyunu  4 numaralı sandığa attı. Oyunu kullandıktan sonra okulun bahçesine çıkan Terim'e,  üyeler büyük ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı üyeler, sohbet ettikleri Terim ile  fotoğraf çektirdi.

 

HALDUN ÜSTÜNEL: HOŞ OLMAYAN YAKIŞTIRMALAR YAPILDI

 

Galatasaray Kulübü, eski yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel de oyunu kullandı. Üstünel yaptığı açıklamada, "Oyumu kullandım. Bu seçimde Galatasaray Genel Kurulu'nun en doğru kararını vereceğine inanıyorum. Kim seçilirse seçilsin bizim başkanımız olacak. Genel Kurul, her zaman doğru kararı verir. Başkanlık makamında kim oturursa otursun teşekkürü borç bilirim. Adnan Polat, Faruk Süren şimdi de Ünal Aysal için senaryolar üretiliyor. Ben ona da teşekkür ediyorum. Hoş olmayan yakıştırmalar yapılabiliyor. Galatasaray her zaman dik duruşunu gösterecektir. Bu süreci iyi atlatacağmızı düşünüyorum. Katılım oranından memnunum. Fazla kulislere girmek istemiyorum. Herkesin kendi fikri vardır." ifadelerini kullandı.

 

AYSAL'DAN AÇIKLAMALAR

 

Başkanlığı bugün devrecek olan Ünal Aysal, oyunu kullandıktan sonra GSTV'ye bir açıklama yaptı.

 

Aysal'ın ifadeleri şöyle;

 

"Galatasaray kazansın diye oyluyoruz. İki dostumun da başarılı olacağına inanıyorum. Bu bir bayrak değişimi. Belli süreden sonra görevleri dğeişmek lazım. Ben başarılı bir seçim olacağına inanıyorum.

 

Galatasaray'ın doğasında centilmenlik var. Bütün seçim öncesi konuşmalarda tansiyonlar yükseliyor ama sonra gerçekler başlıyor. Son derece mutluyum, bugün alınacak netice ne olursa olsun Galatasaray'ın bundan en büyük faydayı alacağını düşünüyorum.

 

Özle hayatıma dönmem lazım.ç İş hayatıma nromal hayatıma dönmem lazım. Galatasaray'da kopamıyorsunuz bu DNA'mızda var."

 

ABDURRAHİM ALBAYRAK OYUNU KULLANDI

 

Galatasaray başkan adaylarından Duygun Yarsuvat’ın listesinde bulunan Abdurrahim Albayrak oyunu kullandı.

Galatasaray Lisesi'nde yapılan Galatasaray Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Abdurrahim Albayrak oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak, Galatasaray için bugün buraya gelen herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Hangi listeye oy verirse versin Galatasaray için oy verilecek. Her iki başkana da teşekkür ediyorum böyle bir durumda ellerini taşın altına koydular” dedi.

Basın mensuplarının hangi tarafın ağır bastığı ile ilgili sorusuna ise Albayrak, kırmızı listenin ağır bastığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...