Tgrt Haber
18 Aralık 2014 18:33

Mancini, 'Balotelli İbrahimovic'i taklit ediyor'

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, eski öğrencisi Mario Balotelli'nin Zlatan Ibrahimovic'i taklit ettiğini söyledi.

Mancini, 'Balotelli İbrahimovic'i taklit ediyor'
mancini, ibrahimovic, balotelli,

La Gazetta dello Sport'un haberine göre, Milano'daki Bocciani Üniversitesinde bir söyleşiye katılan Roberto Mancini, öğrencilerden gelen bir soru üzerine, Manchester City'nin başındayken tartışmalar yaşadığı Mario Balotelli'nin Zlatan Ibrahimovic'i taklit ettiğini ama Zlatan'ın tecrübe olarak Balotelli'nin birkaç yıl daha önünde olduğunu söyledi. Mancini, "Zlatan birikmiş deneyimi, kalitesi, klasıyla Balotelli'nin çok önünde. Mario da pek çok maça çıktı ama henüz o seviyede değil. Balotelli'nin yeteneklerini gözardı edemeyiz. Ama o çok genç, umarım bir gün Zlatan'ın seviyesine ulaşır" dedi. Mancini son olarak Inter'in yeni bir stada kavuşması halinde marka değerini arttırarak güçleneceğini düşündüğünü söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...