Tgrt Haber
10 Mart 2017 19:58

Advocaat'tan 33 milyon euroluk kesik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Aytemiz Alanyaspor maçındaki kararı dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe yedek kulübesinin değeri 33 milyon euro oldu.

Advocaat'tan 33 milyon euroluk kesik
Advocaat,Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, çok önemli isimleri yedek kulübesinde oturttu. Advocaat'ın Aytemiz Alanayaspor karşısındaki yedek kulübesinin piyasa değeri yaklaşık 33 milyon euro oldu.

Dick Advocaat, Alanyaspor maçında ilk 11'e Robin van Persie, Sow, Volkan Şen, Van der Wiel, Salih Uçan'ı almadı ve yedek kulübesinde oturttu. Genç isimler Yiğithan ve Ertuğrul ile birlikte Fenerbahçe yedek kulübesinin değeri 33 milyon euroyu buldu.

33 milyon euroluk Fenerbahçe yedek kulübesi, Süper Lig'de yer alan 10 takımın piyasa değerinin üzerinde olmasıyla dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...