Tgrt Haber
12 Mart 2024 11:42 - Güncelleme : 12 Mart 2024 11:50

Alperen Şengün’den sakatlığıyla ilgili açıklama

NBA'in köklü takımlarından Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, Sacramento Kings maçında yaşadığı talihsiz sakatlıkla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: iHLAS HABER AJANSI
Alperen Şengün’den sakatlığıyla ilgili açıklama
Alperen Şengün, Nba, Sakatlık

Alperen Şengün, dizinde herhangi bir problem olmadığını, bilek burkulmasından dolayı kısa bir tedavi sürecinden geçeceği açıkladı. Geçtiğimiz gün NBA'de  Houston Rockets'ın, deplasmanda Sacramento Kings'i 112-104 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan ve tekerlekli sandalyeyle sahayı terk eden milli basketbolcu Alperen Şengün, son durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Dizinde herhangi bir problem olmadığını dile getiren Alperen, bilek burkulması nedeniyle kısa bir tedavi sürecinden geçeceğini söyledi.

21 yaşındaki basketbolcu, açıklamasında, "Allah'a çok şükür dizimde herhangi bir problem yok. Bileğim burkulduğu için kısa bir tedavi sürecim olacak. Desteğinizi hissetmek bana güç verdi. En kısa zamanda eskisinden daha güçlü dönmek için çalışmalara başlayacağım. Herkese çok teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: iHLAS HABER AJANSI
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...