Tgrt Haber
27 May 2014 12:20

Barcelona'dan Agüero bombası

Barcelona, gol yollarındaki sıkıntısını Kun Agüero ile çözmeye çalışacak. Arjantinli yıldız için Katalan ekibi 45 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Barcelona'dan Agüero bombası
barcelona, agüero, arjantin, manchester city

Kâbus gibi bir sezonu geride bırakan Barcelona’da hareketlilik sürüyor. Transferde ayağını gazdan çekmeyen Katalan ekibi, gol yollarında Lionel Messi’ye yardımcı olması için Manchester City’nin yıldızlarından Kun Agüero’yu listesine aldı. Messi’nin, Arjantin Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Agüero’nun alınması konusunda yönetime talepte bulunduğu iddia edildi. Bu sezon City ile Premier Lig’de şampiyon olan 25 yaşındaki forvet için 45 milyon Euro bonservis bedelinin gözden çıkarıldığı bildirildi. Agüero’nun yanı sıra Borussia Dortmund’dan atak orta saha oyuncusu Marco Reus ve savunmanın önemli isimlerinden Hummels’le de temasın devam ettiği öğrenildi.
3 isim satılacak…
Kadrosuna önemli yıldızları katmak isteyen Barça’da yeni teknik direktör Luis Enrique’nin talimatıyla, Gerard Pique’nin sözleşmesi 2019’a kadar uzatıldı. Alınacak oyuncular için oluşturulan bütçeye katkı sağlaması adına da bazı oyuncularla yolların ayrılması gündemde yer alıyor. Fabregas, Song ve Dani Alves’in satış listesine konulup, buradan 80 milyon Euro gelir bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...