Tgrt Haber
19 Şubat 2017 00:35

Dilmen Tudor'u yerden yere vurdu

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Rıdvan Dilmen NTV Spor'daki programda Igor Tudor'u eleştirdi.

Dilmen Tudor'u yerden yere vurdu
dilmen, tudor,

Dilmen'in açıklamaları;

"Geldiğin zaman ses getirmek, Bruma ve Hakan'ı yemekle olmaz. Sihibazlık yaparak da olmaz. Yaptığın değişikliklerin tamamı savunma üzerine."

"Defansif orta saha soktun önce. Sonra bildiğin stoper aldı oyuna. Oyun içerisinde 3 tane stoper vardı. O zaman büyük takım teknik direktörlüğü farklı bir şey vardır."

"Türk Telekom Arena'da hocalık yapmak kolay. Ben şimdi anlıyorum Karabükspor'un deplasmanda neden bu kadar az puan topladığını."

"Yarın öbürgün Tudor bizim suratımıza vurabilir bunları ama Tudor'un gelir gelmez yaptıkları da akıl alacak türden değil."

"Karabükspor'a saygımız sonsuz ama Galatasaray'a, Real Madrid'den gelmedi sonuçta. Perşembe geldi. Pat pat Hakan Balta ve Bruma! Antrenörlük böyle sihibazlıkla olacak şey değil."

"Galatasaray bugün neredeyse 7 tane savunmacıyla oynadı. Yetmedi. 1 tane daha stoper aldın. Sonra hızlı bir şekilde yeni bir sol bek geldi Türkiye'ye. Semih Kaya. 3'lüye dönmedi. 3'lüye döndüyse daha büyük sıkıntıydı ama dönmedi."

"Tudor fantezi yaptı. Josue'yi neden çıkarıyorsun? Ofansif olarak eksik kaldılar. Topu taşıyıp golü attıran adam Josue'ydi. Burası Karabük değil."

"Igor Tudor'un Karabükspor'da deplasmanda neden bu kadar kötü sonuçlar aldığını anlamış olduk."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...