Tgrt Haber
19 Nisan 2014 20:22

Galatasaray, Kasımpaşa maçı özeti golleri ve geniş detayı GS Kasımpaşa maç

Galatasaray ve Kasımpaşa maçı geniş özeti ve detayları. Galatasaray ve Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kan alda? Kasımpaşa-Galatasaray maç başladığında eklenecektir. GS-Kasımpaşa maçı canlı anlatımı, özeti, golleri, sonucu, skoru, golleri ve tüm ayrıntıları, Kasımpaşa Galatasaray maçı bilgileri, istatistikler ve canlı anlatım ve ayrıntıları TGRT Haber spor sayfalarında. Galatasaray Kasımpaşa geniş özeti ve golleri geniş detayı habeirmizde.

Galatasaray, Kasımpaşa maçı özeti golleri ve geniş detayı GS Kasımpaşa maç
galatasaray, kasımpaşa, galatasaray kasımpaşa maçı,

Galatasaray ve Kasımpaşa maçı geniş özeti ve detayları. Galatasaray ve Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kan alda? Kasımpaşa-Galatasaray maç başladığında eklenecektir. GS-Kasımpaşa maçı canlı anlatımı, özeti, golleri, sonucu, skoru, golleri ve tüm ayrıntıları, Kasımpaşa Galatasaray maçı bilgileri, istatistikler ve canlı anlatım ve ayrıntıları TGRT Haber spor sayfalarında. Galatasaray Kasımpaşa geniş özeti ve golleri geniş detayı habeirmizde. Mancini, Kasımpaşa karşısına Bursaspor maçı 11'inden sadece 1 değişiklikle çıkacak. Bursaspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılan Burak Yılmaz yerine Umut Bulut forma giyecek. Drogba'nın sakatlığı sürüyor. İki gündür takımla çalışmalara çıkan Hamit Altıntop ve Chedjou'nun kadroda yer alması bekleniyor. Bu arada Galatasaray kulübü, Kasımpaşa maçında passolig ve e-bilet sisteminin uygulanmayacağını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, maça gelmek isteyen kadın ve çocuk taraftarların ücretsiz maç biletlerini yalnızca kimliklerini göstererek stat gişelerinden alabileceğini duyurdu.
GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...