Tgrt Haber
23 Ekim 2017 14:10

İş dünyasının önde gelenleri Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda buluştu

Golf sporuna gönül verenler, Turkcell Platinum Golf Challenge'da bir araya geldi. Bu yıl üçüncü kez Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvada, iş dünyasının ünlü isimleri de kıyasıya mücadele etti.

İş dünyasının önde gelenleri Turkcell Platinum Golf Turnuvası'nda buluştu
golf,

Turkcell Platinum Golf Challenge 21-22 Ekim tarihlerinde İstanbul'daki Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsüne imza atılan ve iki gün boyunca devam eden Turkcell Platinum Golf Challenge, golf tutkunu pek çok ismi bir araya getirirken izleyici olarak gelen ünlü simalara da ev sahipliği yaptı. Üç gün boyunca 200'ü aşkın golf tutkununun şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Eski Bakan Fikret Ünlü, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Ahmet Hanif ve Erdem Kıramer'in yanı sıra Cansen Başaran Symes, Beyhan Benardete ile Demet Hanif gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.  Üç gün süren turnuvaya kayıt veren 200'ü aşkın sporcu, "Erkekler A-B-C" ve "Kadınlar A-B" ile "Gençler" olmak üzere altı ayrı kategoride yarıştı. Turkcell Platinum Golf Challenge dün düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Turkcell Platinum Golf Challenge Kazananları

Erkekler A: Yusuf Teoman
Erkekler B: Jang Won Kim
Erkekler C: Nihat Özdemir
Kadınlar A: Hyun Jin Kim
Kadınlar B: Merve Hıdıroğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...