Tgrt Haber
15 Nisan 2015 03:11

İsmail Kartal, ‘Ritmimiz bozuldu’

Kartal, Rize’de gol patlaması yapan takımının yaşanan silahlı saldırı ve lige verilen ara nedeniyle performans kaybı yaşamasından çekiniyor.

İsmail Kartal, ‘Ritmimiz bozuldu’
ismail kartal, fenerbahçe,

 F.BAHÇE’NİN uğradığı silahlı saldırının ardından liglere ara verilmesinin en çok sakatlıklardan dertli olan sarı-lacivertlilere yaradığı görüşü 10 gündür gündemde ama buna İsmail Kartal’ın itirazı var. Takımının Rize maçının oynandığı dönemde çıkışa geçtiğini ve 5 gollü galibiyetle özgüven kazandıklarını hatırlatan Kartal, hain pusunun her şeyi mahvettiğine dikkat çekti. İşte “Hasarımız tahminin çok üzerinde” diyen hocanın sözleri: “Neler yaşadığımızı biz biliyoruz. Takımı milli arada çok iyi hazırlamıştım. Bu sayede Rize’yi gole boğduk. Saldırı tüm ritmimizi bozdu. Liglere ara verilince de başa dönmek zorunda kaldık. Üstelik sakatlarımız da iyileşmedi. Yani durumumuz öyle dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...