Tgrt Haber
06 Şubat 2016 18:43

Liverpool'a Sunderland darbesi

Premier Lig'de Jürgen Klopp ile inişli çıkışlı bir performans gösteren Liverpool, Sunderland ile yenişemedi.

Liverpool'a Sunderland darbesi
liverpool, sunderland,

Ligde bir türlü istikrar yakalayamayan Liverpool, Sunderland karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve maç 2-2 sona erdi..

İlk 45 dakikalık bölümde Kırmızılar kalesinde tehlikeli bir pozisyon yaşamadı. Performans olarak ilk dakikadan itibaren Sunderland'i sahaya gömen Klopp'un öğrencileri, ilk 45 dakikalık sürede pek çok fırsat yakalamalarına rağmen değerlendiremediler.

İlk yarı böylece golsüz berabere bitti.

FIRMINO DEVREDE

İkinci yarıya da bomba gibi başlayan Liverpool'da Roberto Firmino maçı çeviren isim oldu.

59. dakikada James Milner'ın ortasını yaptığı kafa vuruşuyla gole çeviren Firmino, Liverpool'u 1-0 öne geçirdi ve karşılaşmadaki ilk golü de kaydeden isim oldu.

Maçın 70. dakikasında da yine Firmino sahnedeydi. Lallana'yı altıpasın hemen dışında topla buluşturdu ve İngiliz oyuncu da topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi.

BİLET FİYATLARINA TEPKİ

Maçın 77. dakikasında ise bir grup taraftar 77 pounda çıkan bilet fiyatlarını protesto etme amacıyla stadyumu terk etti.

LIVERPOOL ŞOKTA!

82. dakikada ise Sunderland'i umutlandıran gol geldi. Adam Johnson uzaklardan Mignolet'yi avladı ve skoru 2-1'e getirdi.

89. dakikada ise Khazri'nin pasında topla buluşan Defoe skoru 2-2'ye getirdi ve Liverpool'u şoka uğrattı.

Liverpool bu beraberliğin ardından puanını 35'e çıkardı ve 8. sırada kaldı. Sunderland ise puanını 20'ye yükseltti ve 19. sıradaki yerini korudu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...