Tgrt Haber
23 Ocak 2018 22:38

Newcastle United, Kenedy'yi kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, adı Fenerbahçe ile de anılan Brezilyalı futbolcu Kenedy'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

Newcastle United, Kenedy'yi kiraladı
kennedy,

Newcastle United Kulübünden yapılan açıklamada, 21 yaşındaki sol kanat  oyuncusunun, Chelsea'den sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.
 
Bu fırsatı yakaladığı için çok mutlu olduğunu aktaran Kenedy,  "Newcastle United bana kapılarını açtı. Şimdi potansiyelimi gösterme ve onlar  için oynama zamanı. Gelenekleri olan bir kulübe geldim. Ayrıca, Rafael Benitez  harika bir teknik direktör." ifadelerini kullandı.
 
Kenedy'yi yazdan beri takip ettiklerini belirten Newcastle United  Teknik Direktörü Rafael Benitez ise, "Kenedy birçok bölgede oynayabilen, mükemmel  bir sol ayağa sahip ve iyi enerjisi olan bir futbolcu. Ona, buraya hoş geldin  diyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
 
Chelsea'de 27 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, bu süreçte 3 kez rakip  fileleri havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...