Tgrt Haber
08 Ocak 2018 10:54

Ümit Özat'tan transfer açıklaması! Batalla...

Süper Lig'de bu sezon Gençlerbirliği'nde ikinci kez göreve gelen Ümit Özat, takımın ikinci yarı hazırlıklarıyla ilgili olarak bilgi verdi. İkinci kez göreve geldiği dönemde takımın reviri andırdığını söyleyen Özat, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi verdi.

Ümit Özat'tan transfer açıklaması! Batalla...
ümit özat

anal 24'e açıklamalarda bulunanÜmit Özat'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"İkinci kez göreve geldiğimizde takım revir gibiydi"

"İkinci yarı hazırlıkları iyi ama eksik hazırlanıyoruz, sakat oyuncularımız var. İkinci gelişimizde revire gelmiş gibiydik, 8-10 tane sakat vardı. Geçen sezon ligin en az gol yiyen takımlarından birisiydik. 16 haftalık arada 25-26 tane gol yemiş bu takım, nasıl başardılar bilmiyorum. Geldikten sonra takım iyi bir reaksiyon verdi. Burası benin yetiştiğim bir kulüp olmasa, bu sezon gönderildikten sonra geri dönmezdim. Rahmetli başkanımızın isminin verildiği bir sezonda takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Taraftarımız isterse düşmeyle ilgili bir sıkıntı yaşamayız. Bize destek verirlerse ilk 9 arasında yer alırız, ancak 17 hafta deplasman havası oluşturulursa ligde kalmak için mücadele veririz. 34 puanın üzerinin ligde kalacağını düşünüyorum. Yukarının yarışının son haftalara kadar süreceğini düşünüyorum."

Ümit Özat'tan transfer açıklaması

"Bu oyuncular kaliteli oyuncular. Ancak Batalla tarzında oyuncu arıyoruz. Oyuncu çok da oyuncudan oyuncuya fark var. 1-2 milyon Euro versen dünya kadar oyuncu var. Yurtiçinden oyuncular da olabilir, yurtdışından oyuncular da olabilir. İkinci yarı bizi çok zorlu bir periyot bekliyor." (Ajansspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...