Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2022 - 22:59

Konyaspor, Vaduz'u elinden kaçırdı!

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz üstün oynadığı maçta kazanmayı başaramadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2022 - 22:56

Başakşehir ilk maçtan fişi çekti

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında İzlanda temsilcisi Breidablik'e konuk olan Medipol Başakşehir, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak rövanş için büyük avantaj sağladı.
 - Fenerbahçe şov yaptı!
04 Ağustos 2022 - 21:56

Fenerbahçe şov yaptı! Maç sonucu: Fenerbahçe 3-0 Slovacko

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Çekya ekibi Slovacko'yu konul etti. Kanarya Lincoln'un yıldızlaştığı maçta rakibini 3-0'la geçerek rövanş maçı için büyük bir avantaj yakaladı. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren goller Lincoln(2) ve Emre Mor'dan geldi. Çekya ekibi 48. dakikada 10 kişi kaldı.
Spor - Spor
04 Ağustos 2022 - 21:13

Son dakika: Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 1017 sürekli işçi alınacak

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alınacağını açıkladı.
 - Galatasaray Morutan'ı kiraladı
04 Ağustos 2022 - 21:05

Galatasaray Morutan'ı kiraladı: Resmen açıklandı!

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralandığını açıkladı.
 - Mertens Aslan oluyor!
04 Ağustos 2022 - 19:42

Galatasaray yılın transferini bitiriyor!

Galatasaray transfer haberleri: Haris Seferovic'in dışında bir golcü daha transfer etmek isteyen Galatasaray, Dries Mertens transferini bitiriyor... Mertens ile maaş konusunda anlaşma sağlandı. Yıldız oyuncu 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2022 - 14:04

Süper Lig’de 1.haftanın hakemleri belli oldu

5 Ağustos’ta başlayacak 2022-2023 Süper Lig sezonunda ilk hafta hakemleri açıklandı. Son şampiyon Trabzonspor’un İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.
Futbol - Futbol
04 Ağustos 2022 - 11:40

Galatasaray'dan Fatih Terim'li paylaşım: Akıllarda iz bırakan o gün unutulmadı!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, uzun yıllar futbolcu olarak da görev yapan eski teknik direktör Fatih Terim için yeni bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılı ekip tarihi günü unutmadı.
 - İrfan Can Fenerbahçe'de
03 Ağustos 2022 - 21:36

Son dakika! Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat transferini açıkladı

Son dakika haberi: Berke Özer ile yollarını ayıran ve kaleci mevkiinde alternatifsiz kalan Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın yedeğini buldu. Sarı lacivertliler, Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattığını duyurdu.
 - Torreira ve Mertens Galatasaray'da!
03 Ağustos 2022 - 21:02

Galatasaray iki transferi resmen açıkladı

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, Lucas Torreira'nın ardından Dries Mertens'in transferi için de görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 17:25

Fenerbahçe aradığı kaleciyi İzmir'de buldu: Göztepe ile anlaşma tamam sıra genç file bekçisinde

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe aradığı kaleciyi İzmir’de buldu. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki kaleci İrfan Can Eğribayat’ı kiralamak için Göztepe ile anlaştı.
 - Monchi yine iş başında
03 Ağustos 2022 - 15:45

İkinci Marcao vakası! Monchi yine Galatasaray’ı karıştırdı: Kancayı attı, aklını çeldi

Galatasaray transfer haberleri: Transfer döneminde Brezilyalı stoperini Sevilla'ya kaptıran Galatasaray’da ikinci Marcao vakası yaşanmak üzere. İspanyol ekibinin teknik direktörü Monchi’nin gözünü diktiği Nelsson'un takımdan ayrılacağı iddia ediliyor. Danimarkalı stoper ise verdiği Sevilla’ya transfer iddialarına kaçamak cevap vermişti.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 14:02

Jorge Jesus: Hedefimiz Türkiye ligini kazanmak

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda yarın Çekya temsilcisi Slovacko'yu konuk edecek Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, "Taraftar bize inansın. En önemli hedefimiz Türkiye ligini kazanmak. Avrupa'da da ileriye gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Ama Fenerbahçe'nin her zaman Avrupa arenasında kendini göstermesi gerekiyor." dedi.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 14:01

Fatih Karagümrük Başkanı Hurma isyan etti! Ligden çekilecek iddiası: Kulübün devamlılığını sağlamam imkansız hale gelmiştir

Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Gün içinde Fatih Karagümrük'ün ligden çekileceği iddialarının ardından yazılı açıklama yayımlayan kulüp Başkanı Süleyman Hurma, stat ve tesis sorununu çözülememesine isyan etti.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 13:41

Premier Lig'de diz çökme eylemine sınırlama getirildi

İngiltere Premier Lig, uzun süredir uygulanan ırkçılığa karşı maç öncesi diz çökme eylemine sınırlama getirdi.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 12:35

Galatasaray İsveçli golcü için harekete geçti! Bonservisi elinde, 4 rakip var

Galatasaray transfer haberleri: Son günlerde transferde atağa geçen Galatasaray, yeni bir golcü için düğmeye bastı. Forvete takviye güç isteyen Sarı-Kırmızılıların Spartak Moskova'dan ayrılan Jordan Larsson ile ilgilendiği iddia edildi. İsveçli futbolcunun transferinde Galatasaray’a 4 rakip bulunuyor.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 12:04

Süper Lig tarihine damga vuran an: Başlamadan iptal edilen maç

Süper Lig'de geride kalan 64 sezonda 33'ü Türk, 13'ü yabancı olmak üzere toplam 46 futbolcu "gol kralı" unvanını kazandı. İşte Süper Lig'in enleri, rekorları...
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 11:41

Berkan Kutlu'dan taraftarı kızdıran hareket

Galatasaray haberleri: Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 2 gün kala Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılardan ayrılması gündeme gelen Berkan Kutlu'dan da sürpriz bir hareket geldi. Milli futbolcu sosyal medya hesabından Galatasaray yazısını kaldırdı, taraftar büyük tepki gösterdi.
 - Ali Koç bizzat devrede
03 Ağustos 2022 - 11:36

Fenerbahçe'den Moussa Dembele harekatı! Ali Koç bizzat devrede

Fenerbahçe transfer haberleri: Moussa Dembele ile ilgilenen Fenerbahçe, Lyon’a 10 milyon Euro teklif yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç’un bu transferi bizzat yöneteceği belirtiliyor.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 11:32

Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu: Teklif ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Jorge Jesus’un gelmesinin ardından ilk 11'deki yerini kaybeden Miha Zajc, sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibi Torino'nun, Zajc için Fenerbahçe'ye yaptığı teklif ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 10:45

Altay Bayındır, Slovacko maçında yok!

Fenerbahçe haberleri: UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında yarın akşam sahasında Slovacko ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Tedavisi devam eden kaleci Altay Bayındır, Slovacko maçında riske edilmeyecek.
Başa Dön