Tgrt Haber
20 Mart 2018 11:02

Paykasa Nedir?

Türkiye' de ve diğer ülkelerde internet ortamında alışveriş yapan kişilerin ödeme yöntemlerinden birisidir.

Paykasa Nedir?

Öncelikle kişiler ilgili paykasa satışı yapan sitelerden farklı tutarlarda satışa sunulan paykasa kartlarından ihtiyacı olan tutarı alırlar. Daha sonra bu tutarı internet ortamında yaptıkları alışverişlerde kredi kartı gibi kullanırlar. Paykasanın amacı kullanıcılarına internet ortamında güvenilir ve sorunsuz alışveriş imkanı sunmaktır.

İnternet Ortamında Paykasaya Ne Denir?

Paykasaya, internet ortamında kısaca “Epin” ismi verilmiştir. İnternet ortamında paykasanın bu şekilde isimlendirilme sebebi elektronik ödeme yöntemi olmasıdır. Elektronik para olarak da bilinen 16 haneli bu sanal kartı; internet üzerindeki pek çok alışveriş sitesinde, e-ticaret ve oyun gibi harcamalarınızda kullanabilirsiniz. Epin açılımı: Electronic Personal Identification Numbee demektir. Paykasa ya da Epin de yer alan 16 haneli kod, harflerden ve rakamlardan oluşmaktadır. Bu sayede daha güvenilir hale gelmektedir.

Neden Paykasayı Tercih Etmeliyim?

Henüz paykasayı yeni duymuş ya da hakkında çok fazla bilgi sahibi olmayan kişilerin akıllarına: 'Neden paykasayı tercih etmeliyim?' sorusu gelebilir. Bu soruya şu şekilde cevap verilebilir: Paykasayı kullanmak için en önemli sebep; güvenilir olmasıdır. Kredi kartında olduğu gibi kişisel bilgilerin paylaşılmaması bu bilgilerin çalınıp, başkalarının eline geçmesi ve kötüye kullanılması söz konusu değildir. Paykasanın diğer bir avantajı ise pratik olmasıdır. Ekstra bir bilgiye gerek kalmadan tek bir kart ile ödemenizi kısa süre içinde yapabilirsiniz.
Ucuz ve güvenli paykasa satın almak için : https://www.paykasas.com

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...