Tgrt Haber
 - Yağış da var pus da...
08 Ekim 2023 - 09:44

İstanbul dahil 10 ilde gök gürültülü yağış uyarısı! Pus geliyor... Meteoroloji saat verdi! (8 Ekim 2023 Pazar il il hava durumu)

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul dahil 10 ilde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı verilirken, Marmara ve Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
 - Türkiye, Filistin için ayakta
08 Ekim 2023 - 09:29

Dualar edildi, gösteriler yapıldı! Türkiye ve Müslüman ülkelerden Filistin'e destek

İstanbul, Sakarya, Batman, Diyarbakır, Konya ve Rize’de Filistin’e destek gösterisi yapıldı. Camilerde Filistin için dua edildi. Müslüman ülkelerde de Filistin’e destek gösterisi yapıldı. Fas’ın başkenti Rabat’ta düzenlenen gösterilerde toplanan kalabalık Filistin halkı ile dayanışma ve Fas-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi sürecinin durdurulması çağrısı yaptı. Lübnan ise İsrail'e roketli saldırı düzenledi.
Gündem - Gündem
08 Ekim 2023 - 09:24

Arnavutköy'de İETT çilesi: Yolcu otobüsünden dumanlar yükseldi

Arnavutköy’de seyir halindeki İETT otobüsünün motor kısmından duman yükseldi. Otobüste bulunan vatandaşlar araçtan indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile duman kontrol altına alındı.
 - Terör örgütlerine büyük darbe!
08 Ekim 2023 - 09:02

Terör örgütlerine büyük darbe! 2 bin 554 firari kıskıvrak yakalandı

Son dakika haberi: 'Kahramanlar Operasyonları' kapsamında tüm Türkiye’de yapılan operasyonlarda terör örgütlerine büyük darbe vuruldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda arama kaydı bulunan 2 bin 554 firarinin yakalandığını bildirdi.
GÜNDEM - GÜNDEM
08 Ekim 2023 - 08:47

Tahran’da bayram havası! Yüzlerce kişi "Aksa Tufanı Operasyonu" için sokaklarda

İran'ın başkenti Tahran'da Hamas'ın İsrail'e karşı gerçekleştirdiği "Aksa Tufanı Operasyonu" büyük bir coşkuyla kulandı. Halk sokaklara indi, havai fişekler atıldı.
Gündem - Gündem
08 Ekim 2023 - 08:45

İsrail'den Gazze'ye ambargo: Elektrikten sonra akaryakıt ve mal tedarikini de durdurdu

İsrail, dün Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" isimli operasyonun ardından, Gazze'ye akaryakıt ve mal girişini durdurma kararı aldı.
Gündem - Gündem
08 Ekim 2023 - 08:30

Kastamonu'da yangın 4 evi ve 1 ahırı yuttu... 25 hayvan telef oldu

Kastamonu'da bir köyde dün gece çıkan yangında bir ahır ile 2 küle dönerken, 25 hayvan da telef oldu.
Gündem - Gündem
08 Ekim 2023 - 06:35

Malatya'da korkutan deprem! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması

Malatya'da gece saatlerinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki deprem, şehirde panik havasına neden oldu. AFAD sarsıntıyla ilgili detayları paylaştı
 - "Adınız tarihe kazınacak"
07 Ekim 2023 - 23:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk tebrik Aliyev'den: Adınız tarihe sonsuza kadar kazınacak

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti Büyük Kongresi'nde yeniden Genel Başkan seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebrik etti.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 20:44

CHP’li yönetici evinde ölü halde bulundu 

Kocaeli'de yaşayan CHP Kartepe Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Topuz evinde ölü bulundu. Topuz'un yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle hayatını kaybettiği sağlık çalışanları tarafından belirlendi.
 - 'Sivil kayıpları kınıyoruz'
07 Ekim 2023 - 18:50

Dışişleri'nden İsrail-Filistin gerilimi sonrası sükunet çağrısı: Sivil can kayıplarını şiddetle kınıyoruz

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam'ın İsrail'e başlattığı operasyon sonrası iki ülke arasındaki gerilim tırmandı. Gazze'den İsrail'e çok sayıda roketli saldırı gerçekleşirken masum siviller ise hedef alındı. AK Parti'nin 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki tarafa da fevri adımlardan uzak durmaları gerektiği yönünde çağrıda bulunurken Dışişleri Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. 
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 18:12

THY’den İsrail kararı: İptal ve erteleme hakkı tanındı 

Hamas'ın Gazze Şeridi'nden İsrail'e başlattığı saldırılar sebebiyle Türk Hava Yolları (THY) Tel Aviv çıkışlı ve varışlı yolculara ücretsiz iptal ve erteleme gibi ilave haklar tanındığını bildirdi. 
 - 'Filistin halkının yanındayız'
07 Ekim 2023 - 16:44

Kılıçdaroğlu'ndan Filistin'e destek! 'Her zaman yanındayız' dedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Filistin’in İsrail’e bu sabah düzenlediği operasyon hakkında “Filistin öteden beri hak arayan bir ülkedir. Filistin halkının her zaman yanındayız. Savaş olmasını asla istemeyiz” sözlerini kullandı.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 16:14

Van ve Erzurum’da terör operasyonu: 7 gözaltı

Erzurum'da,PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapan 5 kişi yakalandı. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden örgüt yanlısı paylaşımlar yaptıkları belirlendi. Van'da ise örgüte yardım ettiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
07 Ekim 2023 - 15:53

Türk askerinin sahiplendiği Koreli Ayla'nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı

Tekirdağ’da yaşayan 85 yaşındaki Rezzan Ak, Koreli Ayla başta olmak üzere Koreli yetim çocukları yetiştiren ekipte yer alan Kore Gazisi Eşi İbrahim Ak’ın anılarını paylaştı. Paylaşılan o anılarda bir dönem ülkenin gündemine oturan Ayla’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 15:32

Böyle avukat olmaz olsun... Ucuz araba vaadiyle 150 milyonluk vurgun yaptı!

Bursa Barosu'na kayıtlı bir avukat, ünlü bir galerinin avukatlığını yaparken ucuz araba vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırıp ortadan kayboldu. Mağdurların şikayeti üzerine harekete geçen ekipler, avukatı yakaladı. 150 milyondan fazla vurgun yapan avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 14:49

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 27 FETÖ mensubu sınırda yakalandı

FETÖ’yle mücadele sürüyor. Edirne'de botla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 27 FETÖ mensubu jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 13:50

Hakkari merkezli 4 ilde terör operasyonu: 12 gözaltı

Hakkari merkezli 4 ilde 18 adrese düzenlenen Kahramanlar Operasyonu kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı. Firari olduğu öğrenilen 3 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.
 - Yeni müjdeler yolda
07 Ekim 2023 - 13:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan işçi, memur ve emekli maaşı müjdesi! 'Enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi, tarih verdi

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi bugün Ankara'da gerçekleşti. Kongrede önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin ve İsrail arasında patlak veren savaşa değinerek, itidal çağrısında bulundu. Erdoğan, ilk kabineden sonra da emeklilere maaş müjdesi verileceğini söyledi.
Gündem - Gündem
07 Ekim 2023 - 12:35

Yok böyle uyanıklık! Elektrikli bisiklete plaka takan sürücü polisten kaçamadı

Düzce’de trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında durdurulan bir elektrikli bisiklet sürücüsünün uyanıklığı polisleri bile şaşırttı. Uyanık sürücü, kullandığı aracın aracın arkasında elektrikli bisiklet yazmasına rağmen taktığı plaka ile ekiplerden kaçmaya çalıştı.
Başa Dön