Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 16:04 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Trabzonspor Konferans Ligi rakibi: Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor’un rakibi Norveç Ligi ekibi Molde oldu. Taraftarlar, “Trabzonspor Konferans Ligi rakibi, Trabzonspor Konferans Ligi maçları ne zaman, Trabzonspor Molde maçı hangi kanalda?” gibi soruların cevaplarını arıyor.

Trabzonspor Konferans Ligi rakibi: Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman oynanacak?
trabzonspor molde maçı hangi kanalda,trabzonspor molde bilet,trabzonspor konferans ligi maçları ne zaman

UEFA bu sezon Avrupa Konferans Ligi'ni ilk kez düzenliyor. Söz konusu turnuvada mücadele edecek olan temsilcimiz Trabzonspor, 3. eleme turunda Norveç'in Molde takımıyla oynayacak. Trabzonspor, turnuvanın 3. ön eleme turu için Molde-Servette eşleşmesinin galibiyle oynayacaktı. Turnuvanın 2. eleme turu rövanş karşılaşmasında, İsviçre'nin Servette takımı sahasında Molde'yi ağırlamıştı. İlk maçı 3-0 kazanan Molde, rövanş mücadelesini 2-0 kaybetmiş olsa da tur atlamayı başardı. Bu sonuç, bordo-mavili ekibin rakibini belirledi.

TRABZONSPOR MOLDE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Molde ile kozlarını paylaşacak. Söz konusu karşılaşmanın ilk maçı 5 Ağustos'ta Medical Park Arena Stadı'nda yapılacak. Karadeniz ekibi, rövanş karşılaşması için 12 Ağustos'ta Norveç'e deplasmana gidecek. Trabzonspor'un Molde ile yapacağı ilk maç saat 20.30'da başlayacak. Mücadele için henüz bir yayın kanalı açıklanmadı. Diğer maçlara bakıldığında maçın TRT Spor'da yayınlanacağı tahmin ediliyor.

TRABZONSPOR MOLDE MAÇI BİLET FİYATLARI 2021

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor-Molde maçının biletleri Passolig üzerinden satışa sunuldu. Söz konusu açıklamada, Elektronik biletlerin sadece Trabzonspor Passolig kart sahipleri tarafından alınabileceği belirtildi. Açıklamada, Medical Park Stadı'nın yüzde 50 kapasitesi oranında satış yapılacağı ve HES kodu kontrolü de olacağı ifade edildi.

Trabzonspor Konferans Ligi rakibi: Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman oynanacak?

Bilet fiyatları kategorilerine göre şu şekilde;

VIP Platinum: 1000 lira

VIP Gold: 800 lira

VIP Silver: 600 lira

Batı tribün: 500 lira

Doğu tribün: 350 lira

Fırtına tribün: 200 lira

Kale arkaları: 150 lira

Misafir takım: 150 lira

TRABZONSPOR KONFERANS LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aksi belirtilmedikçe kura çekimleri İsviçre'nin Nyon şehrinde gerçekleştirilecek. 2021-22 UEFA Konferans Ligi, UEFA tarafından düzenlenen Avrupa'nın en büyük üçüncü futbol organizasyonu UEFA Konferans Ligi'nin ilk sezonu olacak. Söz konusu turnuvanın final maçı, 25 Mayıs 2022 tarihinde Arnavutluk'un Tiran şehrinde oynanacak.

2021-22 UEFA Konferans Ligi, play-off turu karşılaşmaları 19 Ağustos ve 26 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak. Söz konusu turnuvanın grup maçları ise 16 Eylül 2021 – 9 Aralık 2021 tarihleri arasında tamamlanacak. Eleme aşaması ise play-off, son 16, çeyrek final, yarı final ve final turlarından oluşacak. Eleme aşaması, 17 Şubat 2022 – 5 Mayıs 2022 tarihleri arasında sona erdikten sonra son olarak final karşılaşması, 25 Mayıs 2022 tarihinde olacak.

UEFA’NIN TRABZONSPOR KARARI

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Molde ile oynayacağı maç öncesi Trabzonspor’a UEFA tarafından kısıtlama kararı geldi. UEFA’nın Trabzonspor’a gönderdiği yazıda, kafilenin 55 kişiyle sınırlandırıldığı belirtildi. Bunun 45'inin A takım personeli, diğer 10 ismin ise yönetim kuruluna ait olduğu ifade edildi. Kafiledeki kişilere hem Trabzon'da hem de Norveç’te ayrı ayrı koronavirüs testleri yapılacak.

Trabzonspor Konferans Ligi rakibi: Trabzonspor Konferans Ligi maçı ne zaman oynanacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...