Tgrt Haber

Henüz 9 yaşındaki çocuk hayvanat bahçesinde dehşet saçtı!

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
21 Mart 2024 12:49 - Güncelleme : 21 Mart 2024 12:59
Henüz 9 yaşındaki çocuk hayvanat bahçesinde dehşet saçtı!

Hollanda'daki bir hayvanat bahçesinde 9 yaşındaki çocuk, bazı hayvanları boğarak öldürdü. Uzmanlar, ailelere uyarıda bulundu.

Hollanda'da kan donduran bir olayı 9 yaşındaki bir çocuk gerçekleştirdi. Alkmaar şehrindeki Rekerhout Evcil Hayvan Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret eden çocuk, 9 tavşanı ve 2 kobay faresini boğarak öldürdü. Bu ziyaret sırasında tek başına olduğu belirlenen çocuğun hayvanları öldürdükten sonra 'hiçbir duygu belirtisi göstermediği' açıklandı. 

Çocuğun 12 yaşının altında olması nedeniyle herhangi bir cezai işlem uygulanmayacağı belirtildi. Uzmanlar ise konuya ilişkin ailelere uyarıda bulundular. 

Henüz 9 yaşındaki çocuk hayvanat bahçesinde dehşet saçtı! - 1. Resim

''BİR HAYVANI ÖLDÜRÜRSENİZ NEDENİNİ ÇOCUĞA AÇIKLAYIN''

Psikiyatrist Esther van Fenema olayla ilgili şunları söyledi:

"Hayvanlar için üzülüyorum ama aynı zamanda bunu yapmak zorunda kalacak kadar kötü durumda olan küçük bir çocuk için daha fazla üzülüyorum. Evde bir hayvanı öldürürseniz; çocuğa nedenini açıklayın. Bu bir böcek olsa bile" 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...