Tgrt Haber
11 Ağustos 2021 12:45

Kafesin kapısı açık kaldı 21 yaşındaki kızı kaplan öldürdü

Şili'de bulunan bir safari parkında dehşet bir olay yaşandı. Görevliler, kaplanın bulunduğu kafesin kapısını açık bırakınca 21 yaşındaki genç kız, kaplan tarafından öldürüldü.

Kafesin kapısı açık kaldı 21 yaşındaki kızı kaplan öldürdü
kaplan,şili

Şili'de bir safari parkında çalışan 21 yaşındaki Catalina Ibarra, geçtiğimiz cuma günü kaplan saldırısında hayatını kaybetti. Catalina'nın hayatını kaybettiği ölümcül saldırının öncesinde kaplanın kafesinde temizlik görevlileri çalışıyordu. Kafesteki temizlik son bulunca ise iddialara göre, görevliler kafesin kapısını kapatmayı unuttu. Bu korkunç ihmal, Catalina'nın ölümüne neden oldu. 

Kaplan, kafesinin kapısının açık olmasından faydalandı ve Catalina'nın üzerine atlar atlamaz boynunu ısırdı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. The Mirror'ın haberine göre, Catalina'nın çalışma arkadaşları, kaplanın kafesinin kapısının açık olduğunu genç kıza söylemedi.

Kafesin kapısı açık kaldı 21 yaşındaki kızı kaplan öldürdü

Safari parkında çalışan bir görevli, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

''En mantıklı olan, orayı temizlemeye gittiğinizde eğer kaplan serbest bir haldeyse çalışana dikkatli olmasını söylemenizdir fakat Catalina'yı uyarmamışlar''

Yönetim ve finans müdürü Antonio Rojas, bir grup işçinin protokole aykırı olarak kaplanların kafesini kasten açtığını iddia etti.

Söz konusu işçiler ise bu iddiayı yalanladı. İşçiler, kafesin zaten açık olduğunu ve kendilerinin açmadıklarını söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...