Tgrt Haber

Moskova'daki saldırı terörist kamerasında! Saniye saniye kaydetmişler

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2024 09:41 - Güncelleme : 24 Mart 2024 09:43

Moskova'da dün konser salonunda düzenlenen saldırıyı üstlenen DEAŞ, Telegram'dan saldırı anına ilişkin 1 dakika 31 saniyelik video paylaştı.

Moskova'da dün bir konser salonunda düzenlenen ölümcül terör saldırısına ilişkin bir video belgesi, DEAŞ tarafından Telegram platformu aracılığıyla yayımlandı. 1 dakika 31 saniyelik videoda, silahlı kişilerin Krasnogorsk'taki Crocus Belediye Binası'nda gelişigüzel ateş açarak ölüm saçtığı anın şoke edici görüntüler yer aldı.

ABD'DEN AÇIKLAMA: UKRAYNA MÜDAHİL DEĞİL

Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Konseyi sözcüsü, en az 133 kişinin hayatını kaybettiği saldırının tek sorumlusunun DEAŞ'ın olduğunu ve Ukrayna'nın herhangi bir müdahalesinin olmadığını iddia etti.

Watson, yaptığı açıklamada, ABD hükümetinin Rusya'yı bu ayın başında Moskova'ya yönelik planlı bir saldırı hakkında bilgi konusunda uyardığını ve ayrıca 7 Mart'ta Rusya'daki Amerikalılara bir uyarıda bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...