Tgrt Haber
06 Eylül 2022 15:23 - Güncelleme : 06 Eylül 2022 15:43

Prens Harry ve Meghan Markle'a İngiltere'de protesto! Eleştiriler yağmur gibi yağdı

İngiltere Kraliyet ailesinden ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti İngiltere'ye gitti. Markle'ın gençlik zirvesinde yaptığı konuşma için ülkeye giden ikili protestolarla karşılandı. Markle, konuşmasında kendisinden çok kez bahsetmesiyle de eleştirildi.

Prens Harry ve Meghan Markle'a İngiltere'de protesto! Eleştiriler yağmur gibi yağdı
prens harry,meghan markle

2020 yılının başlarında Kraliyet'ten ayrılarak ABD'ye taşınacaklarını açıklayan ardından tüm tepkilere rağmen İngiltere'yi terk eden Prens Harry ve Meghan Markle, bir gençlik zirvesi için İngiltere'ye gittiler. Kraliyet'ten ayrıldıktan sonra ilk kez İngiltere'ye konuşma yapmak için gelen Markle, One Young World isimli zirvenin açılış konuşması için sahneye çıktı. Zirveye yaklaşık 2 bin kişi katılırken etkinlik mekanının dışında protestocular ''Sahte Kraliyet'' diyerek protestoda bulundular.

Meghan Markle'ın konuşması sırasında protesto edilmesinin yanı sıra İngiliz basını, Markle'ın 7 yedi dakikalık cinsiyet eşitsizliği konuşmasında kendinden tam 54 kez bahsettiğini yazarak da eleştirdi.

Prens Harry ve Meghan Markle'a İngiltere'de protesto! Eleştiriler yağmur gibi yağdı

Öte yandan Kraliyet'in sağladığı koruma ayrıcalığını kaybeden çifti özel bir güvenlik ekibi korudu.

KRALİYET'TEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİLER

Son olarak geçtiğimiz aylarda iki yılın ardından Elizabeth’in tahttaki 70. yılını kutlayan Platin Jübile töreni için İngiltere'ye giden çift, Ingiltere'de yaşarken kaldıkları Frogmore konutuna elektrikli bir ciple seyahat etti.

Öte yandan Harry'nin ağabeyi Prens William ve eşi Düşes Kate de çifte yaklaşık 1 km mesafedeki konutta yaşıyor. Ancak araları açık olan ve Meghan'ın kendisini dışlamakla suçladığı Kate'le bir araya gelmeyecekleri bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...