Tgrt Haber
27 Mart 2022 15:30 - Güncelleme : 27 Mart 2022 15:58

Sean Penn: Zelenskiy Oscar'da konuşturulmazsa Oscar'ları eriteceğim

Amerikalı oyuncu Sean Penn, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Oscar Ödül Töreni'nde konuşturulmazsa töreni boykot ederek Oscar ödüllerini herkesin gözü önünde eriteceğini söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelendkiy'nin Oscar Ödül Töreni'nde konuşması reddedilmişti.
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelendkiy'nin Oscar Ödül Töreni'nde konuşması reddedilmişti.

Amerikalı oyuncu Sean Penn, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, bu yıl gerçekleşecek olan Oscar Ödülleri Töreni'nde konuşturulmazsa törenin boykot edilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de 28 Mart 03.00'te canlı olarak yayımlanacak ödül töreninde sunucu olan komedyen Amy Schumer yakın zamanda Zelenskiy'nin konuşmasını istediğini fakat bunun organizatörler tarafından reddedildiğini belirtmişti. 

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasından kısa bir süre önce Ukrayna'ya giderek Zelenskiy ile görüşen Sean Penn, CNN'e verdiği röportajda Oscar Ödül Töreni'ne ilişkin görüşlerini paylaştı. 61 yaşındaki oyuncu, "Akademi Ödülleri'nin Zelenskiy'nin hepimizle konuşması için fırsat tanımasından daha büyük bir şey olamaz.'' dedi.

Sean Penn: Zelenskiy Oscar'da konuşturulmazsa Oscar'ları eriteceğim

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'in Oscar Ödül Töreni'nde konuşturulmamasını ''Holywood tarihinin en ahlakdışı anı'' diye tanımlayan Penn, Oscar Ödülleri'ni boykot etmelerini istedi.

Penn ayrıca Zelenski'ye yönelik, "Ve bu arada o bu filmlerden anlayan ve bu alanda çok uzun ve başarılı kariyeri olan biri" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...