Tgrt Haber
05 Haziran 2014 18:05

THY 'Turkish Airlines Lounge Ankara'yı da açtı

Türk Hava Yolları, yolcularına keyifli bir seyahat deneyiminin teminatını mevcut yolcu salonlarını yenilemek suretiyle de veriyor.

THY 'Turkish Airlines Lounge Ankara'yı da açtı
Türk Hava Yolları, ankara, lounge,

Yeniden düzenlenen bir diğer özel yolcu salonu; “Turkish Airlines Lounge Ankara” yolcularını, yeni yerinde yeni yüzüyle karşılıyor. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yer alan “Turkish Airlines Lounge Ankara”, 6 Haziran’dan itibaren yenilenmiş hâli ile yolcuların hizmetine sunuluyor. Toplamda 746 m²lik kapalı bir alana tesis edilen yolcu kullanım alanında, özel otopark, 6 check-in kontuarı, ibadethane, duş alanı, TV üniteleri ve çocuk bakım ünitesi bulunmakta. “Turkish Airlines Lounge Ankara”, Business Class yolcuları ve Elite Plus üyelerin kullanımı için tasarlanmış ‘Business’ ve yine Elite ve Classic Plus üyeler için tanzim edilmiş ’Elite’ salonları olmak üzere iki farklı konseptte hizmet veriyor. Tamamı 746 m²’den oluşan alanda yolcu salonlarının toplamı 588 m² olup, bunun 28 m²’si boarding alanı, 355 m²’si Classic Plus & Elite Lounge bölümü ve 205m²si ise Elite Plus & Business Lounge bölümlerinden oluşuyor. Türk Hava Yolları, farklı yaklaşımı ile geliştirdiği inovatif hizmetler genelinde özel yolcu salonlarını ayrı bir noktada konumlandırırken sektör gelişimindeki öncü pozisyonunu sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...