Tgrt Haber
05 Aralık 2018 11:12

Batuhan Yaşar'dan çarpıcı dolar tahmini: Dolar 5,50'nin aşağısına gelmez diyenler kaybetti

Türkiye Gazetesi'nde yazdığı köşe yazılarıyla adından söz ettiren İhlas Medya Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar'dan çarpıcı dolar tahmini geldi. Batuhan Yaşar 5 Aralık tarihli köşe yazısında, dolarda devam eden düşüşü ele aldı. Geleceğe yönelik dolar tahminlerinde de bulunan Yaşar, son dönemde yaşanan ekonomik gerilim için, "Ağustos’ta 15 Temmuz’un ekonomik versiyonu dayatıldı. Türkiye, "Yunanistanlaştırılmak", batırılmak istendi" dedi.

Batuhan Yaşar'dan çarpıcı dolar tahmini: Dolar 5,50'nin aşağısına gelmez diyenler kaybetti
batuhan yaşar,dolar,dolar düşecek mi,dolar tahmini

Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, dolar tahminleri de yapılmaya başlandı. İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ise bugünkü köşe yazısında doların düşüş seyri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşar, oluşturulmak istenen ekonomik buhran karşısında Türkiye'nin ayakta kaldığını ve bazı çevrelerin "krizleri kara delik gibi yutuyorsunuz" yorumunda bulunduğunu yazdı.

TÜRKİYE'YE SAYGI DUYUYORLAR

Batuhan Yaşar, dolar kurunda yaşanan düşüş ile birlikte Londra'daki finans çevrelerinin Türkiye'ye saygı duymaya başladığının da altını çizdi. Öte yandan Batuhan Yaşar'ın köşe yazısında dikkat çeken detaylardan biri ise finans çevrelerinin yaptığı "Türkiye'yi Yunanistan ve İtalya ile karıştırdık" itirafı oldu.

"DOLAR 5,50'NİN ALTINA  GELMEZ DİYENLER KAYBETTİ"

İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, dolar tahmininde de bulundu. Yaşar, doların 5,50'nin altına düşmeyeceğini iddia edenlere ise “5,50’nin aşağısına gelmez diyenler hem kaybetti hem de kaybettirdi" yorumunda bulundu.

BATUHAN YAŞAR'IN DOLAR HESABI

İşte Batuhan Yaşar'ın bugünkü yazısında okurları ile paylaştığı dolar tahmini:

Merkez faizleri düşürmesin diye doların daha da geriye gelmesini engelliyorlar..
Bu sene başında dolar kaç TL idi?
1 Dolar=3,80 TL
Enflasyonu yüzde 20 olarak değil de yüzde 25 olarak hesaplayalım:
3,80 TL’nin üzerine yüzde 25 koyarsak ne yapar?
1 Dolar=4,75 TL
Siz doları 5.20’lerde daha fazla tutamazsınız..
Böyle bir dünya yok..
Piyasa bu regülasyonu mutlaka yapacaktır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...