Tgrt Haber
29 Eylül 2023 13:01 - Güncelleme : 29 Eylül 2023 17:18

Hepsiburada’dan Geceyarısı Edirne'den Ardahan'a iPhone 15 Seferberliği

Hepsiburada müşterileri, 22 Eylül’de ön siparişe açılan iPhone 15 modellerini 29 Eylül’ün ilk dakikalarından itibaren HepsiJET hızı ve ayrıcalığı ile teslim almaya başladı.

Hepsiburada’dan Geceyarısı Edirne'den Ardahan'a iPhone 15 Seferberliği
hepsiburada

Hepsiburada üzerinden ön sipariş verilen iPhone 15 serisi ürünleri Edirne’den Ardahan’a  Türkiye’nin 81 ilinde, günün ilk saatlerinde teslim edildi.  

Ülkenin her yerinden ön sipariş veren Hepsiburada kullanıcılarının yüzde 95’ine 12 saat içinde iPhone 15 ürünlerinin teslimatını gerçekleştiren HepsiJET, 29 Eylül’ün ilk dakikalarından itibaren başlayan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen lojistik operasyon ile 81 ilde aynı anda rekor sürede teslimat yaptı. Kalan yüzde 5’lik teslimatın ise coğrafi ve hava şartlarına bağlı olarak gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Hepsiburada’dan Geceyarısı Edirne'den Ardahan'a iPhone 15 Seferberliği

iPhone 15 serisi ürünler için fiziksel satış noktaları önünde uzun kuyruklar oluşurken, Hepsiburada, Apple tutkunları için ön sipariş veren müşterilerin siparişlerini HepsiJET ayrıcalığı ve hızı ile kapılarında teslim ederek iPhone’un rekor sipariş alan modelini zahmetsizce ulaştırdı. 

29 Eylül itibariyle başlayan Apple iPhone 15 serisi satışları Hepsiburada platformunda yoğun ilgiyle karşılaşırken, iPhone sevenler ürünleri Hepsiburada’nın avantajlarla dolu dünyasından satın almak için adeta yarıştı. Apple müşterilerine özel Hepsiburada limitiyle, 3 taksit fırsatıyla ödeme kolaylığı sunan tek platform olduğunu duyurmuştu. 

22 Eylül ön sipariş döneminde iPhone15 Pro serinin en çok satın alınan ürünü oldu. iPhone 15 serisi ürün siparişleri, Hepsiburada üzerinden ön siparişe açıldığı 22 Eylül’ün ilk dakikalarından şu ana kadar, geçen yıl gerçekleşen siparişler göre 10 kat artış gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...