Tgrt Haber
15 Nisan 2022 11:05 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 12:06

Sadece Fenerbahçe'yi yenemedi, Barcelona'yı kupanın dışına itti

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Gecenin sürprizini Barcelona’yı eleyen Eintracht Frankfurt yaptı. Bu sezon sadece Fenerbahçe'yi yenemeyen Alman ekibi İspanyol devine Avrupa'nın kapılarını kapattı.

Sadece Fenerbahçe'yi yenemedi, Barcelona'yı kupanın dışına itti

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler belli oldu. Eintracht Frankfurt 1-1'in rövanşında Barcelona’ya konuk oldu. Alman ekibi Filip Kostic (2) ve Santos Borre'nin golleriyle maçı 3-2 kazandı ve Barcelona’yı kupanın dışına itti. Gecenin sürprizine imza atan Frankfurt bu sezon Avrupa kupalarında sadece Fenerbahçe’yi mağlup edemedi.

Sadece Fenerbahçe'yi yenemedi, Barcelona'yı kupanın dışına itti

Kupada mücadele eden bir diğer Alman takımı Leipzig ise 1-1'in rövanşında Atalanta'yı İtalya’da 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Leipzig’e turu Nkunku'nun 2 golü getirdi.

West ham da ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Lyon’u Fransa’da 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. İngiliz ekibinin gollerini Dawson, Rice ve Bowen kaydetti.

İlk maçta Braga'ya deplasmanda 1-0 yenilen Rangers rakibini rövanşta 3-1 mağlup etti. İskoç ekibi Tavernier'in 2 ve Roofe'nin golleriyle adını yarı finale yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi’nde Leipzig - Rangers ile West Ham United da Eintracht Frankfurt ile finale çıkmak için mücadele edecek.

Yarı final ilk maçları 28 Nisan’da rövanşları ise 5 Mayıs’ta oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNALİ

  • Leipzig - Rangers
  • West Ham - Eintracht Fankfurt
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...