Tgrt Haber

Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz’ın yeni takımı belli oldu! Anlaşma sağladılar…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
22 Temmuz 2022 14:02 - Güncelleme : 22 Temmuz 2022 14:11
Beşiktaş’ta Rıdvan Yılmaz’ın yeni takımı belli oldu! Anlaşma sağladılar…
beşiktaş,rıdvan yılmaz,transfer

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz İskoçya yolcusu. Eintracht Frankfurt'a gitmesine kesin gözle bakılırken son anda transferi yatan Yılmaz’ın Rangers ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın genç yeteneği Rıdvan Yılmaz yuvadan uçamaya hazırlanıyor. Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a transferi son anda gerçekleşmeyen 21 yaşındaki milli futbolcunun, Glasgow Rangers’dan gelen sürpriz teklife sıcak baktığı belirlendi.

BEŞİKTAŞ GELEN TEKLİFİ KABUL ETTİ

İskoç ekibinin Rıdvan için Beşiktaş’a bonuslarla berabere 6 milyon Euro teklif ettiği ve siyah beyazlı yönetimin bu teklifi kabul ettiği öğrenildi. Rıdvan’ın ayrıca bir sonraki olası satışından da Kartal’a yüzde 20 pay verilecek.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Rıdvan Yılmaz ile sözleşme görüşmelerine başlayan İskoç ekibin transferi kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da Rıdvan için teklif gelmesi durumunda destek olacaklarını açıklamıştı

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...