Tgrt Haber
29 Aralık 2021 07:53

Beşiktaş'tan Önder Karaveli kararı: Yerine 3 aday var

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı yeniden başlayabilir. Konyaspor deplasmanından puansız dönülmesi üzerine Önder Karaveli'ye iki maçlık kredi verildi. Yönetim listesindeki 3 isimle de iletişim hâlinde olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan Önder Karaveli kararı: Yerine 3 aday var
beşiktaş,,önder karaveli,

Beşiktaş'ta teknik direktör gündemi kolay kolay değişecek gibi gözükmüyor. Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Önder Karaveli üst üste üç maçta olumlu sinyaller verince görevine devam etmesi yönünde yönetim desteğini almıştı. Ancak genç teknik adamın kredisi neredeyse yok denecek kadar az. Ligin en iyi takımlarından biri olan Konyaspor karşısında deplasmanda net pozisyonlara girilmesine ve sahada oldukça disiplinli bir takım olmasına rağmen 90. dakikada yenen gol, moralleri de takımın ahengini de bozdu.

ÜÇ İSİM BEKLİYOR

Son maçlarda yakalanan pozitif hava dağılırken siyah beyazlı yönetim Önder Karaveli'ye iki maçlık kredi verdi. Beşiktaş'ın yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay ve 5 Ocak'ta da TFF Süper Kupa Finali'nde Antalyaspor ile yapacağı maçlar Önder Hoca konusunda belirleyici olacak. Siyah beyazlı yönetim iki maçtan da galibiyet bekliyor. Başarısızlık durumunda ise Şenol Güneş, Rıza Çalımbay ve Okan Buruk isimleri yeniden gündeme girecek. Siyah beyazlı yönetimin üç hocayla da iletişim hâlinde olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...