Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 07:12

Beşiktaş'tan transfer şovu: Kaan Ayhan son Kartal

Transferde şov yapan Beşiktaş, Kaan Ayhan’la el sıkıştı. Millî stoper için Sassuolo'nun bonservis bedelini düşürmesi bekleniyor.

Beşiktaş'tan transfer şovu: Kaan Ayhan son Kartal
kaayn ayhan,,beşiktaş,,transfer,

Beşiktaş, millî stoper Kaan Ayhan'la defansını güçlendiriyor. Transferde şov yapan siyah beyazlılar Kaan Ayhan'la her konuda el sıkıştı. Sassuolo'nun bonservis bedelini düşürmesi beklenirken Guedes de Beşiktaş'a gelmek için haber yolladı.

Beşiktaş birliktelik içinde gerçekleştirdiği transferlerde nokta atışı yaptı. Bir yandan yöneticiler, bir yandan futbolcular diğer yandan da taraftar transferlerin bitmesinde büyük rol oynuyor. Taraftar Teixeira'yı çok isteyince Başkan Ahmet Nur Çebi de elini taşın altına koydu, araya Josef'i soktu ve 1 milyon euro imza parasını cebinden vererek transferi bitirmişti. N'Koudou da Chelsea’da forma giyen dünyaca ünlü golcü Mitchy Batshuayi için aracı oldu ve bir telefonla transferi çözdü. Stoper arayan Beşiktaş şimdi de gözünü Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'a dikti.

TEK ENGEL BONSERVİS BEDELİ

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden ve milli stoperin yakın arkadaşı Kenan Karaman, Kaan Ayhan’ın transferi için devreye girdi. Sassuolo'nun 6 milyon euroluk bonservis bedelindeki pürüz dışında siyah-beyazlılarda oynamayı çok isteyen başarılı oyuncuyla her konuda anlaşıldı. Beşiktaşlı yetkililer satın alma opsiyonuyla birlikte Kaan’ı 1 yıllığına kiralamak istiyor. Sassuolo satın alma opsiyonunu yüksek tutmazsa milli futbolcu Beşiktaş’a gelecek.

Öte yandan Marcelo Guedes de Lyonla yollarını ayırdı ve Beşiktaş’ta oynamak istediği haberini menajeriyle gönderdi. Siyah-Beyazlıların 34 yaşındaki eski stoperi şu an için bekleme.

SAĞ BEK DE OYNUYOR

Sağ bekte de görev yapabilmesi Kaan Ayhan’ın çok istenmesinin sebepleri arasında yer alıyor. Böylece alternatifi olmayan Rosier’in dinlendirilmesi gerektiği zamanlarda yerine Kaan Ayhan sağ bekte oynayabilecek.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERLERİ

Salih Uçan
Mehmet Topal
Kenan Karaman
Rosier
Ghezzal
Mert Günok
Teixeira
Batshuayi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...