Tgrt Haber
31 Ocak 2022 06:58

Beşiktaş'tan yeni hoca açıklaması: Sportif direktör son noktayı koydu

Şenol Güneş’le görüştükleri şeklindeki iddiaları yalanlayan Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı, “Önder Hoca ile mutluyuz. Takımın başında biri varken başkasını aramak yakışık almaz” dedi.

Beşiktaş'tan yeni hoca açıklaması: Sportif direktör son noktayı koydu
beşiktaş,,süper lig,,şenol güneş,,ceyhun kazancı,

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın ayrılığı sonrası Şenol Güneş iddiaları bitmek bilmiyordu. Sadece Teknik Direktör Önder Karaveli’yi değil, yönetimi de rahatsız eden bu söylentiler üzerine dün bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Önder Hoca ile birlikte objektiflerin karşısına çıktı. Kazancı, “Önümüzdeki sezon için daha uzun bir süre var. Önder Hoca, Beşiktaş’ın bünyesinde her daim kalmasını istediğimiz bir insan. Görüştüğümüz yabancı teknik direktörler vardı. Ama zaten Önder Hoca’mız var diye görüşmeleri rafa kaldırdık” dedi.

YAKIŞIK ALMAZ

Şenol Güneş’in çok önemli bir teknik direktör olduğunu söyleyen Ceyhun Kazancı, “Ama Önder Hoca’mız buradayken biriyle görüşmemiz zaten doğru olmaz. Sezon sonunda tekrar oturup konuşulur ve bir karar verilir. Öyle bir takım oyunu ki burada zaman zaman yerler değişebilir ama hedef değişmemeli. Hocamız sezon sonuna kadar görevinin başındayken aktif görüşmeler yapmamız yakışık almaz” ifadelerini kullandı. Kazancı, “İstikrar istiyoruz. Bir projemiz var ve bu projenin merkezinde Önder Hoca var. Amacımız uzun süre birlikte olmak” diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...