Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 09:38 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 09:47

Devler Ligi için her şeyi yapıyor: Ronaldo'ya bir şok da Fransa'dan!

Transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncuyu PSG'ye önerdi ancak Fransız kulübü reddetti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Devler Ligi için her şeyi yapıyor: Ronaldo'ya bir şok da Fransa'dan!
PSG,Cristiano Ronaldo,transfer

37 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun menajeri tarafından PSG'ye önerildiği ortaya çıktı. Le Parisien'in haberine göre; Portekizli süper yıldızın menajeri oyuncuyu PSG'ye önerdi ancak Fransız kulübü bu teklifi reddetti.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; PSG kadroda yeterince yıldız oyuncu olduğu gerekçesiyle teklifi geri çevirdi. Kulüp aynı zamanda Ronaldo'yla birlikte iyice artacak olan maaş yükünü de göz önüne aldı.

Ayrıca Fransız devinin forvet oyuncusu Robert Lewandowski'yi transfer etmek için çalışmalarına devam ettiği biliniyor.

DEVLER LİGİ DIŞINDA KALDI!

5 kez Ballon d'Or kazanan Ronaldo, geçtiğimiz sezon başında 12 yıllık aranın ardından Manchester United'a geri dönmüştü. Golcü oyuncunun takımın Şampiyonlar Ligi dışında kalması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu.

Son olarak United teknik direktörü Erik ten Hag oyuncunun takımdan ayrılmayacağını ve gelecek sezon da kadroda olacağını açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sezko13 Temmuz 2022 14:45

Trabzonspor a gel

Sonraki Haber Yükleniyor...