Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 16:35 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 17:08

Son Dakika! Fenerbahçe, Mesut Özil'in anlaşmasını karşılıklı feshetti

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Sarı laciverli formayla 37 maça çıkan Özil, 9 gol 3 asist başarısı göstermişti.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son Dakika! Fenerbahçe, Mesut Özil'in anlaşmasını karşılıklı feshetti
Fenerbahçe,Mesut Özil

Fenerbahçe Kulübü, takımda isteneni veremeyen ve geçtiğimiz sezon eski teknik direktör İsmail Kartal ile sorun yaşadıktan sonra kadro dışı kalan Mesut Özil ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. 33 yaşındaki futbolcunun bu hafta içi Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

Yapılan açıklamada, " Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır" denildi.

Son Dakika! Fenerbahçe, Mesut Özil'in anlaşmasını karşılıklı feshetti

Sarı laciverlilerin sosyal medya hesbaından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz ile Mesut Özil arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunuyor; Mesut Özil’e kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz."

BAŞAKŞEHİR İLE ANLAŞTI

Öte yandan yıldız futbolcu, Başakşehir ile anlaştı. Başakşehir Futbol Kulübü, sosyal medya hesabından kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ'ın, 2018'de Mesut Özil ile ilgili söylediği sözleri paylaştı. Bu paylaşım, prensip anlaşmasına varıldığı belirtilen yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandı şeklinde yorumlandı.

Kulübün sosyal medya hesabından Göksel Gümüşdağ'ın 4 yıl önce Alman gazetesi Bild'e verdiği röportajdan bir kesit kullanarak, "...birgün yollarımız Başakşehir'de kesişecek" paylaşımını yapıldı.

Son Dakika! Fenerbahçe, Mesut Özil'in anlaşmasını karşılıklı feshetti

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak beklentilerin altında kalarak eski teknik direktör İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Jorge Jesus'un planlamasında da kendine yer bulamamıştı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcu ile yollar ayrılırken yeni adresinin yine bir İstanbul ekibi olacağı belirtilmişti. Açıklamalarında kariyerine ve özel hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini kaydeden 33 yaşındaki futbolcu, Başakşehir ile anlaştı. Özil, turuncu-lacivertlileri seçmesindeki önemli etkenlerden biri de Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu.

Fenerbahçe'de beraber çalışan aynı zamanda da yakın dostlukları bulunan ikilinin yolları tekrar kesişmiş olacak.

Turuncu-lacivertli yönetim, bu hafta içi tecrübeli oyuncuya resmi imzayı attırmayı planlıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...