Tgrt Haber
28 Aralık 2021 07:38

Galatasaray scout ekibi iş başında: Joker bulundu

Bodo-Glimt forması giyen ve sezon sonu mukavelesi bitecek kanat oyuncusu Solbakken için Galatasaray'ın scout ekibi, “Hücum hattında jokerimiz olur” raporu verdi.

Galatasaray scout ekibi iş başında: Joker bulundu
Ola Solbakken,,transfer,,futbol,,galatasaray,

Ara transfer dönemi için listesini kesinleştiren Galatasaray harekete geçti. Sarı kırmızılılar ofansif gücünü arttırmayı hedefliyor. Scout ekibi uzun süredir takibe aldığı Ola Solbakken için olumlu rapor vererek “Jokerimiz olur” dedi. 23 yaşındaki oyuncu sağ kanatta da sol kanatta da görev yapabiliyor. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da Solbakken konusunda yönetimin elini güçlendiriyor. Devre arasında uygun bir rakama transferi mümkün görünüyor.

11 GOL, 8 ASİST

Sağ bek orijinli Solbakken, her iki kanatta da görev yapabiliyor.  23 yaşındaki genç oyuncu geçtiğimiz sezon toplam 35 maça çıktı, Bu karşılaşmalarda 11 gol attı, 8 de asist yaptı.

GEDSON'DA SONA DOĞRU

Devre arasında transferi garanti görünen bir diğer isim ise Gedson Fernandes görünüyor. Benfica’nın satış listesine koyduğu ancak Galatasaray’dan başka bir kulübe gitmeyeceğini bildiren Fernandes konusunda sona gelindi. Bizzat Başkan Burak Elmas tarafından yürütülen görüşmelerde Portekiz ekibine 2 taksitle ödenmek şartıyla 5 milyon euro teklif edildi. Ayrıca bir sonraki satıştan da pay önerilen Benfica yönetimi düşünmek için süre istedi. Fernandes’in 2023’te mukavelesi bitiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...