Tgrt Haber
31 May 2022 08:23 - Güncelleme : 31 May 2022 08:42

Galatasaray yeni Kerem Aktürkoğlu'nu 1. Lig'de buldu!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini tamamlayan Galatasaray'da, dikkat çeken isim sezon boyunca sergilediği performansla Avrupa'nın dev takımlarını peşine takan Kerem Aktürkoğlu olmuştu. Yıldız oyuncunun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık o potansiyelde bir isim arayışı devam eden scout ekibi aradığı ismi 1. Lig'de buldu...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Galatasaray yeni Kerem Aktürkoğlu'nu 1. Lig'de buldu!
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Polat Yaldır

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonu geride bırakan Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak seçime çevrildi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanlığı için Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek yarışacak...

Adaylar, hazırlıklarını sürdürürken takımın transfer çalışmaları da scout ekibi tarafından yürütülüyor. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma şansı elde edemeyen Cimbom, iddialı bir kadro kurarak şampiyon olmak istiyor.

KEREM YILDIZINI PARLATTI, TALİPLERİ ARTTI!

Taraftarlarını bu sezon büyük hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da performansıyla öne çıkan isim Kerem Aktürkoğlu oldu. Sarı-kırmızılı takıma 24 Erzincanspor'dan 2020 yılında gelen Kerem, attığı goller ve yaptığı asistlerle yıldızını parlattı. 23 yaşındaki genç futbolcu için Avrupa kulüpleri de sıraya girdi.

Galatasaray'ın satışından iyi bir bonservis bedeli beklediği Kerem Aktürkoğlu için en ciddi aday ise Olympique Lyon... Milli futbolcunun, Fransızca derslerine başladığı bile öne sürüldü.

YENİ KEREM AKTÜRKOĞLU BULUNDU!

Aslan'ın scout ekibi, yeni Kerem'ler keşfetmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kerem'in satılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'ın scout ekibi alt liglerde arayışlarına devam ediyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Scoutların son hedefi ise Samsunspor'un genç yıldız adayı Polat Yaldır... 2003 doğumlu olmasına rağmen bu sezon 1. Lig'de 13 maçta forma giyip 2 de gol atan Polat, izleme listesine alındı.

POLAT YALDIR KİMDİR?

Polat Yaldır, 17 Mayıs 2003 tarihinde Aksaray'da dünyaya geldi. Kariyerine Samsunspor altyapısında başladı. 2021'de A takıma yükseldi. Bu sezon tüm kulvarlarda 16 maçta görev alan Polat, 4 gol kaydetti.

1.84 boyundaki genç kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 200 bin Euro...

Galatasaray yeni Kerem Aktürkoğlu'nu 1. Lig'de buldu!

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...