Tgrt Haber
17 Haziran 2022 14:31 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 17:01

Galatasaray'a Franck Ribery faturası: Tazminat ödenecek!

Galatasaray eski yıldızı Franck Ribery'ye tazminat ödeyecek... Dursun Özbek yönetimi gelir gelmez beklenmedik bir ödemeyle karşı karşıya kaldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a Franck Ribery faturası: Tazminat ödenecek!
Galatasaray,Franck Ribery,Ünal Aysal

Ağusto ayına kadar toplamda 480 milyon TL ödeme yapması gereken Galatasaray'a bu yoklukta bir de Franck Ribery faturası çıktı... 2004-2005 sezonun devre arasında transfer olduğu sarı-kırmızılılarda 6 ay top koşturan ve kalitesini kanıtlayan Fransız yıldızın ayrılışı çok olaylı olmuştu.  Yaşananların üzerinden yaklaşık 17 yıl sonra Galatasaray, gelen haberle bir kez daha şok yaşadı.

GÖZLER ÜNAL AYSAL'DA!

TGRT Haber'in usta yorumcusu ve gazeteci Gökhan Dinç, yaptığı paylaşımla konuyu gündeme getirdi Dinç, Twitter hesabından, "Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararı kulübe ulaştı. GS 700 bin euro tazminat ödeyecek. Dönemin başkanı Ünal Aysal tazminatı kendisinin ödeyeceğini açıklamıştı. Gözler Ünal Aysal'da" ifadelerini kullandı.

Franck Ribery'nin o dönem menajeri olan Bruno Heiderscheid, menajerlik ücretinin ödenmediği gerekçesiyle hem Galatasaray'ı hem de Ribery'i dava etmişti.

39 yaşındaki Ribery, Serie A ekiplerinden Salernitana forması giyiyor.

ÜNAL AYSAL: "BU KARAR KULÜBE 5 YIL ÖNCE ULAŞTI"

Ajansspor'a konuşan Ünal Aysal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu karar bugün değil kulübe dört beş yıl önce ulaşmtı. Ben de Cenevre'deki bir mahkemeden Bruno Heiderscheid aleyhine kazandığım bir milyon 1 milyon dolarlık şahsi tazminat alacağımı kulübe devrettiğim için kulüp bu 600 bini ödemek zorunda kalmamıştı. Bunun dışında kulüpten şahsi avans alacağım olan yaklaşık iki milyon dolarlık bakiyeyi bugüne kadar tahsil etmedim ve dönemimle ilgili ufak tefek bu tip sorunlar çıkar ise bunların garantisi olarak içerde tuttum, hala da tutuyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...