Tgrt Haber
27 Ocak 2023 14:24 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 16:14

Galatasaray'a piyango vurdu! Transfer için 10 milyon Euro'luk teklif...

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük favorilerinden olan lider Galatasaray'ın bu sezon en etkili oyuncularından biri olan Sacha Boey, gösterdiği başarılı performansla pek çok kulübü peşine taktı. 2021 yazında Rennes'den 1,15 milyon Euro karşılığında transfer edilen Fransız sağ bek için, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri sarı kırmızılıların kapısını dev bir teklifle çalmaya hazırlanıyor. 

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'a piyango vurdu! Transfer için 10 milyon Euro'luk teklif...
Galatasaray,Boey,transfer

Galatasaray'da sezon başı Okan Buruk tarafından hazırlık kampına çağrılmayan ama bireysel antrenmanlarını sürdürüp takımda yer bulan Sacha Boey, gösterdiği performansla sarı kırmızılıların vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. 

Pek çok takımın dikkatini çeken Sacha Boey'e İtalya'dan sonra Portekiz liginden de talip çıktı. Ülke basınında çıkan haberlere göre; Sporting kulübü, Sacha Boey'nin transferi için Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladı. 

SPORTİNG 10 MİLYON EURO İLE KAPIYI ÇALDI

Sarı kırmızılılar bu transfer için 15 milyon Euro'dan aşağı bir tutarı kabul etmeme kararı alırken, Sporting'in teklifi 10 milyon Euro seviyesinde. Boey ile prensipte anlaşma sağlayan Portekiz ekibi teklifini 15 milyon Euro'ya çıkarırsa Galatasaraylı idarecilerin bu transfere onay vermesi bekleniyor.

Daha önce İtalya ligi takımlarından Udinese Boey için 8 milyon Euro teklifte bulunmuş, ancak teklifi yetersiz bulan yönetim olumsuz cevap vermişti.

PİYASA DEĞERİ 6,5 MİLYON EURO

Boey'in G.Saray ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. 22 yaşındaki oyuncunun transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. Bu sezon oynadığı 18 maçta 1500 dakika sahada kalan başarılı sağ bek, bu süre içinde 2 asistle takımına katkı sağladı. Fransız futbolcu bir maçta da kırmızı kart gördü.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...