Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 20:42 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 00:51

Galatasaray'daki kavga krizi tatlıya bağlandı! Kerem Aktürkoğlu ve van Aanholt'tan açıklama...

Avusturya'da kamp yapan Galatasaray’ın bu sabahki idmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında yaşanan kavga tatlıya bağlandı. Tartışma görüntüleri kameralara yansıyan iki futbolcu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla sorunun çözüldüğünü belirtirken, medyada 'tekme tokat kavga' iddialarını ise yalanladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
Kerem Aktürkoğlu,Van Aanholt,Galatasaray

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da sabahki antrenmanda milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt tartışma yaşadı.

İdmanının basına açık bölümünün bitmesinin ardından taktik ve teknik idmana geçildi. İdman sırasında yapılan 5'e 2 çalışması sırasında Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu'na sert bir şekilde girince milli futbolcu tepki gösterdi ve iki oyuncu arasında bir arbede yaşandı.

İki futbolcu arasındaki gerginlik kameralara da yansırken, kriz bu defa erken çözüldü. Antrenman sonrası bir araya gelen Kerem ve van Aanholt, sarılıp sorunu tatlıya bağladı. Yan yana poz veren iki futbolcu, sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin de açıklama yaptı.

VAN AANHOLT: ARAMIZDA HUSUMET YOK

Patrick van Aanholt sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aanholt’un paylaşımı şöyle:

“Takım arkadaşım Kerem Aktürkoğlu ile idmanımız sırasında yaşadığımız ufak gerginlik, ne yazıkki sahanın içinde kalması gerekirken, çıkan abartılı haberler ile yanlış bir şekilde yayılmıştır. Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır.”

https://twitter.com/pvanaanholt/status/1546882326164082692

KEREM AKTÜRKOĞLU: TEKME TOKAT KAVGA ETMİŞİZ GİBİ ÇEK

Patrick van Aanholt ile yaşadığı olayla ilgili milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aktürkoğlu bu tartışmayla ilgili olarak şöyle dedi:

Bu sabahki antrenmanda ikili mücadele sonrasında takım arkadaşımla futbolun doğası gereği yaşadığım tartışma, bağlamından koparılarak ‘Fiziki şiddet içeren bir kavga’ olarak lanse edilmiş. Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray’ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir. Bu olay haberleştirilirken bunun unutulmaması gerekir. Kamuoyuna saygılarımla.”

Galatasaray'daki kavga krizi tatlıya bağlandı! Kerem Aktürkoğlu ve van Aanholt'tan açıklama...

Kaynak: TGRT Haber / İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...