Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 15:38 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 00:48

Galatasaray idmanında kavga: Yıldız futbolcular birbirine girdi!

Son dakika Galatasaray haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti. İdman sırasında Kerem Aktürkoğlu ve Patrick van Aanholt'un ikili mücadelesinde ortam gerildi. Birbirine sert giren iki oyuncu arasında küçük bir kavga yaşandı. Ancak daha sonra açıklama yapan iki futbolcu, sorunu tatlıya bağlayıp beraber poz verdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Patrick van Aanholt,kavga

Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasındaki kampta gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümü basın mensuplarına açık tutuldu. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koordinasyon hareketlerinin ardından gruplar halinde pas çalışması yaptı.

İKİ YILDIZ OYUNCU BİRBİRİNE GİRDİ!

İdmanının basına açık bölümünün bitmesinin ardından taktik ve teknik idmana geçildi. İdman sırasında yapılan 5'e 2 çalışması sırasında Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu'na sert bir şekilde girince milli futbolcu tepki gösterdi ve iki oyuncu arasında bir arbede yaşandı.

Tokat ve yumruk iddiaları bile ortaya atılsa da diğer futbolcuların araya girmesiyle kavga güçlükle ayrıldı ve büyümeden engellendi.

KRİZ TATLIYA BAĞLANDI

Avusturya'da kamp yapan Galatasaray’ın bu sabahki idmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında yaşanan kavga tatlıya bağlandı. Tartışma görüntüleri kameralara yansıyan iki futbolcu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla sorunun çözüldüğünü belirtirken, medyada 'tekme tokat kavga' iddialarını ise yalanladı.

Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı olayla ilgili olarak, “Kerem benim kardeşim ve aynı hedefe yürüdüğüm yol arkadaşımdır. Ortak hedefimiz Galatasaray’ın başarısı olup aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır” dedi.

Kerem Aktürkoğlu ise “Biz aynı hedef için ter döken, Galatasaray’ın başarısı için tüm benliğimizi ortaya koyan takım arkadaşlarıyız. Daha iyiyi başarmak için sınırlarımızı zorladığımız çalışma ortamımızda bu tür münakaşalar yaşanabilir ancak aramızda sevgi ve saygı bakidir” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE MAÇTA YAŞAMIŞTI!

Geçtiğimiz sezon başında da skandal bir olay yaşanmıştı. Süper Lig'de 2021/22 sezonunun ilk haftasında Galatasaray'ın Giresunspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın 62. dakikasında Marcao, yaklaşık 35 metreden koşarak Kerem’in üzerine doğru yürüdü ve genç futbolcuya kafa attı, ardından da yumruklar savurmaya başlamış takım arkadaşının bu hareketi karşısında şaşkına dönen Kerem Aktürkoğlu ise, Marcao’yu iterek vurmasını engellemeye çalışmıştı.

Galatasaray tarihine geçen bu skandal olayın ardından maçın hakemi Marcao’yu kırmızı kartla oyun dışına göndermişti. Maçın ardından bir vakit geçmesiyle Galatasaray yönetimi Brezilyalı oyuncuyu kadro dışı bırakmıştı. PFDK, Marcao'ya 8 maçtan men cezası vermişti. Marcao cezasını tamamlamasının ardından takıma dönmüş ve Kerem Aktürkoğlu ile barışmıştı.

Marcao geçtiğimiz günlerde İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer oldu.

Galatasaray idmanında kavga: Yıldız futbolcular birbirine girdi!

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürecek.

AANHOLT AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Patrick van Aanholt, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kamp sürecinin yoğun antrenmanlarla geçtiğini ifade eden Hollandalı sol bek, şampiyonluk hedefi için sıkı çalıştıklarını dile getirdi. Hazırlık sürecinin iyi gittiğini dile getiren van Aanholt, "Sıkı çalışıyoruz. Takım olarak bir araya gelerek iyi şekilde çalışmamız gerekiyor. Böylelikle sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

"ÖZELEŞTİRİ YAPMAMIZ LAZIM"

31 yaşındaki futbolcu, geçen sezonu iyi bir şekilde bitiremediklerini söyleyerek, "Burada bireysel olarak değil tüm oyuncuların kendisine dönüp bakması lazım. Aynaya bakıp kendimize özeleştiri yapmamız lazım. Belki maçlarda ve antrenmanlarda elimizden gelenin en iyisini veremedik. Ligde istediğimiz sırada bitiremedik; ancak tatilden dinlenmiş şekilde geri döndük ve yeni sezon hazırlıklarına başladık. İyi bir başlangıç yaptık. Her geçen gün iyi yönde ilerlediğimizi düşünüyorum. Sezonun ilerleyen döneminde bu konuşmayı tekrar yapmamız ve Galatasaray’ı eski konumuna getirmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptı.

"HAMZA VE EFE YÜKSEK POTANSİYE SAHİP"

Genç futbolculara tavsiyelerde bulunan tecrübeli isim, "Gençlere verebileceğim tavsiye beraber olduğu tecrübeli oyuncuları dinlemeleri, antrenmanda her gün elinden gelenin en iyisini yansıtmaları ve kendilerini geliştirmeleri. A takım ile birlikte çalışıyorlar ve bundan keyif almaları gerekiyor. Futbolun yaşı yok. İyiseniz iyisinizdir. Bunu antrenmanda ve maçta göstermeniz gerekir. Genç oyuncularla çok konuşuyorum. Hamza, Efe ve genç oyuncularla çok konuşuyorum. Yüksek potansiyele sahipler" ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZİN İSTEĞİ ŞAMPİYON OLMAK"

Hollandalı futbolcu, hazırlıklarını çift antrenmanlarla sürdürdüklerini vurgulayarak, "Buraya gelmeden önce de çift antrenmanlar yapıyorduk. Oyuncuların üzerinde bir yorgunluk var. Koşularımızı yapmamız ve sahada elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarını kazanarak lige başlarsak kendimize olan güvenimiz artacak. Lige o şekilde başlayacağız. Elde edeceğimiz sonuçlar da çok farklı olacak" dedi.

Patrick van Aanholt, "Hepimizin isteği şampiyon olmak. Bunun için hazırlanıyoruz. Kampa bunun için geldik. Elbette aramıza yeni katılanlar olacak. Kampın sonunda kendini hazır hisseden fit bir takım gerekiyor. Bir takımın oluşması bu şekilde oluyor. Dışarıdan insanların müdahalesine çok fazla maruz kalmamak için kendimizi iyi hazırlamamız, böylelikle şampiyonluk yoluna gitmemiz gerekiyor. Atmosfer oldukça güzel. Antrenman sırasında mücadelemizi ortaya koymamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

YENİ TRANSFER KAMPA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, Avusturya kampına dahil oldu. Sarı-kırmızılıların Porto'dan transfer ettiği Portekizli futbolcu, antrenmandan önce teknik direktör Okan Buruk ile bir süre sohbet etti. Yeni takım arkadaşlarıyla da tanışan Sergio Oliveira, daha sonra sarı-kırmızılı forma altındaki ilk antrenmanını yaptı.

HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını yarın Macaristan'ın MOL Fehervar takımıyla oynayacak. Profertil Arena Hartberg'de oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.

Sarı-kırmızılı takım, kamptaki ilk hazırlık maçında Avusturya ekibi Sturm Graz'a 2-1 yenilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...