Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 15:59 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 16:08

Galatasaray taraftarını çıldırtan anlar! İki futbolcuya çok sert tepki geldi

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da sabah idmanında bir görüntü tepkilere yol açtı. Aytaç Kara ve Ömer Bayram'ın ikili mücadele ve top saklama çalışması sırasında yaptığı hareket gündem oldu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray taraftarını çıldırtan anlar! İki futbolcuya çok sert tepki geldi
Galatasaray,Aytaç Kara,Ömer Bayram

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki kampıyla sürdürüyor. Sabah idmanı teknik direktör Okan Buruk önderliğinde devam ederken Galatasaray TV ekranlarına gelen görüntüler taraftarı adeta çıldırttı.

Seyirciyle bir türlü yıldızı barışmayan Ömer Bayram ve Aytaç Kara'nın çalışmalar sırasında laubali tavırlar sergilemesi ve isteksiz tavırları taraftarın da tepkisine yol açtı.

KADRO DIŞI BIRAKILMALARI İSTENDİ

Sosyal medyada bu anları paylaşan sarı-kırmızılılar yönetimden iki futbolcuyu da kadro dışı bırakmalarını istedi. İki oyuncu yapılması gereken çalışmaları doğru yapmadığı belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...