Tgrt Haber
17 Şubat 2016 14:11

149 mülteci yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, güvenlik güçlerinin gece başlayarak sabaha kadar süren çalışmalarında, çeşitli milletlerden 149 mülteci yakalandı.

149 mülteci yakalandı
bodrum,mülteci,

Bodrum'dan gerçekleşen kaçak geçişleri önlemek için polis ve Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışması sürüyor. Karada polis, denizde Sahil Güvenlik ekipleri tüm gece boyunca denetim yaptı. Gümbet Mahallesi'nde durdurulan şehirlerarası yolcu otobüsünde Afganistan ve Pakistan uyruklu 52 kişi yakalandı. Otobüsün bagajında çok sayıda can yeleği ele geçirildi. Otobüs, 60 gün trafikten men edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu kez Sahil Güvenlik ekipleri, denize açılmak üzere hazırlık yapan Suriyeli grubu fark ederek polise bildirdi. Gümbet, Bitez ve Ortakent mahalleleri ile İçmeler Mevkii'inde yapılan kontrollerde 97 kişi daha yakalandı. Yakalanan mülteciler, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Büro Amirliği'ne teslim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...