Tgrt Haber
20 Kasım 2022 10:10 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 10:38

ABD’li komutan terör örgütünün sözde mezuniyetine katıldı! PKK/YPG’ye açık destek bir kez daha kanıtlandı

Terör örgütü PKK/YPG/PYD’ye yönelik operasyonlar sürerken ABD’nin teröristlere yönelik desteği bir kez daha gözler önüne serildi. ABD Özel Kuvvetler Komutanı Jeff Dennis, teröristlerin sözde mezuniyet törenine katılarak konuşma yaptı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
ABD’li komutan terör örgütünün sözde mezuniyetine katıldı! PKK/YPG’ye açık destek bir kez daha kanıtlandı
abd,suriye,operasyon,türkiye

Türkiye’nin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında büyük bir kararlılıkla sürüyor.  Teröristleri buldukları mağarada etkisiz hala getiren kahraman Mehmetçik son yıllardaki başarılı operasyonları ile terör örgütüne ağır darbeler indirdi. İstiklal Caddesi’ndeki hain terör saldırısı sonrası Pençe-Kılıç  hava harekatı düzenleyen kahraman  Mehmetçik terör örgütünün inlerini yerle bir etti.

ABD’Lİ KOMUTAN TERÖRİSTLERİN SÖZDE MEZUNİYETİNE KATILDI

Türkiye’nin terörle mücadelesi sürerken ABD’nin PKK’nın Suriye uzantısı YPG terör örgütüne verdiği destek ise bir kez daha görüntülendi. Öldürülen teröristler için başsağlığı mesajı yayınlayan ABD bu kez de teröristlerin sözde mezuniyet törenine katıldı. ABD Özel Kuvvetler Komutanı Jeff Dennis, Suriye'deki eğitim verdiği PKK/YPG'li teröristlerin mezuniyet törenine katıldı. Törende konuşma yapan ABD'li komutan, teröristleri tebrik etti.

"BAŞARINIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Dennis konuşmasında "Günaydın arkadaşlar, bugün bana konuşma fırsatı verdiğiniz için mutluyum Benim adım Jeff Dennis, Himo'daki ABD özel kuvvetleri komutanıyım. Başarınızla gurur duyuyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için zorlu bir eğitimden geçtiniz. Sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

ABD’li komutan terör örgütünün sözde mezuniyetine katıldı! PKK/YPG’ye açık destek bir kez daha kanıtlandı

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...