Tgrt Haber
06 Kasım 2022 16:15 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 18:40

Son dakika! Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı!

Son dakika haberi: Bugün Amasya'da meydana gelen kazanın ardından kötü bir haber de Bolu'dan geldi. Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde bir yolcu otobüsü devrildi. Yaşanan kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
Son dakika! Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı!
Anadolu Otoyolu,kaza,yolcu otobüsü

Amasya'nın Taşova ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsünün, tırın taşıdığı iş makinesine çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi yaralandı. Feci kazanın ardından bir kötü haber de Bolu'dan geldi.

Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu Bolu mevkii İstanbul istikametinde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Bir dinlenme tesisinin yakınında gerçekleşen kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Son dakika! Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı!

İlk belirlemelere göre, 3 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalenin yapıldığı yaralılar gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

OTOBÜSTE 37 YOLCU BULUNUYORDU

Kaza sonrası olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, otobüste 37 yolcunun bulunduğunu belirterek "İlk belirlemelere göre 3 vefat var, Allah rahmet eylesin. 32 tane de yaralı var. Bunlarla ilgili hızlı şekilde ambulanslar geldi, hastaneleri de hemen hazırladık, icapçı doktorları da çağırdık, onlar da yaralılara müdahale ediyor" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı!

BOLU VALİSİ'NDEN 'DİKKAT' UYARISI

Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiğini anlatan Kılıç, "Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. İşte hep diyoruz; trafik kurallarına mutlaka uyalım, hız yapmayalım. Mutlaka otobüs şoförlerinin dinlenmiş olması gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Dikkat edilmediği takdirde bu tip olaylar meydana geliyor. Gerçekten üzüntümüz büyük" diye konuştu.

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bolu otoyolunda otobüs devrilmesiyle meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti; ikisi ağır olmak üzere 32 kişi yaralandı. 27 kişinin tedavisine halen devam ediliyor. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1589279583693467649

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...