Tgrt Haber
06 Ekim 2014 21:33

Avukatları Abdullah Öcalan için izin istedi

Öcalan'ın, yaşamını yitiren ablası Havva Keser’in cenazesine katılabilmesi için Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na avukatı başvuruda bulundu.

Avukatları Abdullah Öcalan için izin istedi
abdullah öcalan, imralı, Bursa Cumhuriyet Savcılığı, Havva Keser, Av. Ebru Günay, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

İmralı'da çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın, Adana’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ablası Havva Keser’in cenazesine katılabilmesi için Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na avukatı başvuruda bulundu. Öcalan’ın savunmasını üslenen Halkın Hukuk Bürosu yetkilileri, Öcalan’ın cenaze törenine katılması için Avukatı Ebru Günay’ın Bursa’ya gelerek Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğunu söyledi. Halkın Hukuk Bürosu yetkilileri, bu başvuruya savcılığın vereceği yanıtı beklediklerini söylerken, bugün İmralı'da görüşmeden dönen kardeşi Mehmet Öcalan, Abdullah Öcalan'ın cenazeye katılmayacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...