Tgrt Haber
09 Kasım 2021 13:49

Fenomen olmak için önce taksinin önüne sonra denize atladı yetmedi intihar numarası yaptı

Türkiye’de sosyal medyada fenomen olmak için yapılan çılgınlıklara bir yenisi daha eklendi. Ordu’da caddenin ortasına yatarak trafiği kapatan ve ardından atladığı denizde kurtarılan Suna Yeşil adlı kadının fenomen olmak için kurgu yaptığı ve intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Fenomen olmak için önce taksinin önüne sonra denize atladı yetmedi intihar numarası yaptı
Sosyal Medya,TikTok,Fenomen,İntihar,Ordu

Türkiye’de sosyal medyada fenomen olmak için yapılan çılgınlıklara bir yenisi daha eklendi. Ordu’da dün gerçekleşen olayda, Suna Yeşil adlı bir kadın bilinmeyen bir nedenden dolayı kendini aniden trafiğin ortasında yere bıraktı. Trafiği yaptığı bu hareketle felç eden kadın vatandaşların polis ekiplerine haber vermesi sonrasında yattığı yerden kaldırıldı.

Kadın yerden kalkmasının ardından saniyeler içinde gözden kayboldu. Kısa süre sonra bir kadının denize atladığı ihbarını alan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sahile geçti. Ekipler tarafından kurtarılan kadının caddede yerde yatan Suna Yeşil olduğu belirlendi. 
Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kadın ambulanstan inmek istedi. Polisin ikna ettiği kadın ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fenomen olmak için önce taksinin önüne sonra denize atladı yetmedi intihar numarası yaptı

TABURCU OLDU İNTİHARA KALKIŞTI

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Suna Yeşil, dün akşam saatlerinde Ünye ilçesinde kaldığı otel odasının balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Kendini boşluğa bırakmak isteyen kadını otel görevlileri fark ederek son anda kurtardı. İhbar üzerine otele polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

RUS SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HASTANESİNE GÖTÜRÜLDÜ

Ambulansla yeniden hastaneye götürülen ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen kadın, polis nezaretinde Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

Fenomen olmak için önce taksinin önüne sonra denize atladı yetmedi intihar numarası yaptı

İlçede 1 gün içinde yola yatan, denize atlayan ve son olarak da otel odasından intihara kalkışınca polis ve sağlık ekiplerini teyakkuza geçiren kadının amacının, sosyal medyada hesabındaki takipçi sayısını artırmak olduğu öğrenildi.

SANİYE SANİYE PAYLAŞTI

Suna Yeşil’in, önce caddede araçların önünde yere yattığı, ardından da atlamak için denize doğru yürüdüğü anları cep telefonu kamerasıyla kayda alıp ‘Tiktok’ hesabında paylaştığı da ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...