Tgrt Haber
07 Eylül 2023 09:45 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 10:01

'İn misin cin misin' diye sordu hayatının şokunu yaşadı! Memleketinden İstanbul'a taşındı 

Ordu'da yaşayan Ayşegül A. (26), isimli genç kızın telefonuna gelen mesajla hayatı karardı. Instagram'da tanımadığı bir kişiden aldığı mesaja "Kimle, benimle mi tanışacaksın? İn misin, cin misin?" diye soran geç kız hayatının şokunu yaşadı. Memleketi Ordu'dan İstanbul'a taşınmak zorunda kalan genç kız doktordan psikolojik destek almak zorunda kaldı. 

'İn misin cin misin' diye sordu hayatının şokunu yaşadı! Memleketinden İstanbul'a taşındı 
Cin,,Ordu,,,savcılık,şaka

Ordu'nun Gölköy ilçesinde ikamet eden 26 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Ayşegül A. Haziran ayında Instagram üzerinden aldığı mesajla hayatı alt üst oldu.

Instagram'da Ezgi rumuzuyla kullandığı hesabın mesaj kutusunda bildirim gören kız, kendisiyle tanışmak isteyen ve 'Ercan' rumuzunu kullanan İbrahim S.'den mesaj aldı. Hesabındaki mesajı gören geç kız şaka yaptığını öne sürerek, "Kimle, benimle mi tanışacaksın? İn misin, cin misin?" diye İbrahim S.'ye sordu. 

"POLİSE SÖYLERSEN ONLAR BENİ GÖREMEZ" 

Tanışmak için mesaj attığı kızın tuhaf sorusu sonrası İbrahim S. ise şaka yoluyla, "Evet cinim, odanda yaşıyorum" diyerek cevap verdi. Aldığı mesajın gerçek olduğunu düşünen geç kız, polise gideceğini söyledi. Karşısındaki 'Ercan' rumuzlu İbrahim S., "Polise söylesen onlar da beni göremez" diyerek şakayı devam ettirdi. 

KORKUYLA ŞEHİR DEĞİŞTİRDİ 

Aldığı bu mesajla psikolojisinin bozulduğunu ve Ordu'dan İstanbul'a geldiğini söyleyen Ayşegül A. "Dona kaldım, bir ay önce de evimde muska bulmuştum. Evime girememiştim. Evimde kalmaya başladığını söylediği için yüreğim ağzımda evden kaçtım" dedi. 

'İn misin cin misin' diye sordu hayatının şokunu yaşadı! Memleketinden İstanbul'a taşındı 

"DOKTARA GİTTİM" 

Sabah'ta yer alan habere göre, yaşadığı trajik olay sonrası çok korktuğunu ve karşı tarafı engellediğini söyleyen Ayşegül A. "Daha önce de bu tarz şeylerden çok korktuğum için doktora gidip muayene de oldum. Sosyal medyada psikolojik olarak rahatsız edici kelimeler kullanması nedeniyle şikâyetçiyim" diyerek savcılığa gitti. 

"KORKTUĞUNU BİLSEM YAZMAZDIM" 

İbrahim S. ise sosyal medya üzerinden kadınlara bu şekilde mesaj attığını belirterek, "Korktuğunu bilsem yazmazdım. 'İn misin, cin misin' diye sorunca odasında kaldığımı söyledim. Bilsem yapmazdım. Sonrasında özür diledim ve korkmaması için beni canlı kanlı görmesini istedim ama vesvese yaptı" diyerek kendini savundu.  

'HUZUR KAÇIRMA' SORUŞTURMASI 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı meydana gelen olayla ilgili 'huzur kaçırma' suçundan soruşturma başlattı. Olayın genç kadının Ordu'da olduğu sırada geliştiğini belirten savcılık dosyayı Gölköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. 

 

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...