Tgrt Haber
24 Mart 2021 08:04

İstanbul'da kar yağışı

İstanbul'da kar yağışı etkisini artırmaya başladı. Beklenen kar yağışı Anadolu ve Avrupa Yakası'nın bazı bölgelerinde kısa süreli kar ve doğu yağışı görüldü.

İstanbul'da kar yağışı
istanbul,kar



İstanbul'da kar yağışı etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı kentin bir çok yerini beyaza bürüdü. 

EYÜPSULTAN VE GAZİOSMANPAŞA’DA KAR YAĞIŞI
İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı kentin bir çok yerini beyaza bürüdü. Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler beyaza bürünen yollarda ilerlemekte güçlük çekti.





AYDOS ORMANI BEYAZA BÜRÜNDÜ
 İstanbul’un yüksek kesimlerinde sabah saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Özellikle Aydos’ta etkisini gösteren kar yağışıyla orman beyaza büründü. Beyaza bürünen Aydos Ormanı havadan görüntülendi.

İstanbul'da kar yağışı

ÇAMLICA TEPESİ'NDE LAPA LAPA KAR 
Anadolu Yakasında bulunan Çamlıca Tepesine lapa lapa kar yağdı. Aralıklarla birlikte lapa lapa yağan kar Çamlıca Tepesini beyaza bürüdü.
İstanbul'da kar yağışı



SULTANGAZİ'DE KAR YAĞIŞI
İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Sultangazi'yi beyaza bürüdü. Sultangazi’de etkili olan yağış kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. İlçede yağış aralıklarla etkisini sürdürürken sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...